Madelaine goes fast. De Podcast!

november 14, 2019

Veel ambitie om SoundCloud rapper te worden heb ik niet, maar je kan er vanaf nu wel mijn podcasts vinden. Soms wil ik gewoon iets kwijt zonder ellenlange verhalen te moeten tikken en dan vind ik kletsen best een goede uitkomst.

In de eerste aflevering vertel ik over mijn dode vrienden. Dat klinkt natuurlijk heel cru, maar het zijn voor mij wel belangrijke gebeurtenissen in mijn leven geweest. Wie weet inspireer ik je ermee, of vind je het gewoon ‘interessant’ om aan te horen? Ik wil meerdere thema’s gaan behandelen, suggesties zijn daarom meer dan welkom. Veel luisterplezier.

Linkje vind je hier: https://soundcloud.com/user-849025924/mgf-de-podcast-1-waarin-ik-praat-over-mijn-dode-vrienden

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.