Bijna in het land der levenden.

juli 6, 2021

Hey, hallo! Ken je me nog? Die ene die ooit eens had bedacht een blog te willen onderhouden.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder sinds de laatste blogpost, maar ik heb zoveel zin om weer aan de slag te gaan. Sinds maart is er veel gebeurd, ik ben (bijna) afgestudeerd, verhuisd van nabij Rotterdam naar Groningen (I know, right) en heb een nieuwe baan. Genoeg dingen om bij stil te staan denk ik :). Er is ook een nieuwe daily bijgekomen, ik heb vriendjes voor weken gehad – op wielen – en heb zelfs een nieuwe camera gekocht om weer aan de gang te kunnen met alles.

I missed you guys!

X

Madelaine (goesfast)

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.