Wij deden mee aan de CLEAN 9!

december 13, 2016

Als er één ding is waar ik een zwak voor heb dan is het wel zoetigheid. Ik word gewoon heel erg blij van een red velvet cupcake gepaard met een goede cappuccino. Mja, al dat lekkers is niet heel erg goed voor je. Ik wilde weer op de gezonde tour.

Overal las ik succesverhalen van de Clean 9 en ik moet zeggen dat ik daar best gevoelig voor ben. Mijn interesse was direct gewekt. Ik was dan ook in mijn nopjes toen ik deze Clean 9 mocht testen voor NIVEX. Ik bedoel, die #bodyafterbaby is dan wel een beetje weer zoals het was.. tegen een reiniging zeg ik geen nee. Michel was zo stoer om met mij mee te doen en daar ben ik gedurende de 9 dagen eigenlijk héél erg blij mee geweest!

IMG_4164

Lees verder voor een complete uitleg en onze bevindingen.

Kun je je echt beter en fitter voelen na 9 dagen? JA! Dat kan. Ik beloof je dat de Clean 9 géén crashdieet is maar echt een kickstart naar een fittere lifestyle. De Clean 9 is gebaseerd op de Forever Aloë Vera Gel. Van Aloë Vera is bewezen dat het een reinigende werking heeft en naast super gezond ook nog eens heel goed is voor je huid. Een win-win situatie dus. Tijdens deze 9 dagen leer je anders te kijken naar voeding en ga je heel bewust om met eten (dat hebben wij opgemerkt). Je reinigt je lichaam en zet daarmee een goede stap richting een gezond eetpatroon. Wanneer je lekker in je vel zit merk je dat zowel geestelijk als lichamelijk, vandaar de slogan ‘’Look Better. Feel Better’’

IMG_4157

In het pakket zit het volgende:

Forever Aloe Vera Gel – Stimuleert de spijsvertering (2 x 1L)
Forever Fiber – Een snack welke rijk aan vezels is, bevat vier soorten snel oplosbare vezels (9 sticks)
Forever Therm – Bevat een combinatie van plantenextract en vitaminen die bijdragen aan het energieleverend metabolisme
Forever Garcinia Plus – Zorgt ervoor dat vet minder snel wordt omgezet in vetweefsel en helpt de eetlust te verminderen
Forever Lite Ultra – Een shake die een rijke bron is van vitaminen en mineralen met 24 gram proteïnen per portie (15 shakes in totaal, ook verkrijgbaar in chocoladesmaak)
Een meetlint en een boekje van Forever waar je je bevindingen over de Clean 9 in kan schrijven, tevens vind je er recepten en is het boekje een fijne handleiding voor de periode waarin je bezig bent.

IMG_4161

Dag 1 en 2:

Brace yourselfs..

Ik had overal gelezen dat dag 1 en 2 het zwaarst zouden zijn en ik kan dit alleen maar beamen. Omdat wij net een weekendje weg waren geweest, en echt heel erg hebben zitten snaaien had ik al wel verwacht dat het niet heel makkelijk zou gaan. Nou, daar gaan we dan! Je begint in de ochtend met de pure aloe vera gel en ondanks dat ik deze in het begin wel mee vond vallen werd ‘ie op een gegeven moment echt niet meer te hachelen. Daarna neem je de supplementen in en kan de dag gaan beginnen. Ik weet dat ik niet zo goed reageer op foliumzuur (dit zit in de Forever Therm) en de eerste twee dagen heb ik dan in de ochtend ook flink mijn best moeten doen om niet over m’n nek te gaan van de pillen. Dat vond ik zelf heel naar gezien mijn angst om misselijk te zijn en over te geven. Gelukkig kon ik dit wel meteen kwijt bij mijn coach Cherish! Toch fijn om iemand op afstand te hebben die er veel verstand van heeft.

Ik merkte vooral op dat ik het héél erg koud had, een lichte hoofdpijn zo nu en dan op kwam zetten en dat mijn energieniveau op dag 2 echt beneden alle peil was. Gelukkig heb je een snacklijst waarbij je kan kiezen uit snacks die je bijvoorbeeld 1 keer per dag mag eten. Ik was héél blij met het feit dat je bijvoorbeeld komkommers onbeperkt mag eten. Gelukkig waren we zo slim om komkommers en appels in te slaan zodat we wel iets konden eten.  Ik ben geen voorstander van compleet niks eten en het is fijn dat de Clean 9 ook adviseert om iets van de snacklijst te kiezen.

Als snack neem je een vezelstick, deze smaakte gelukkig naar niks en loste zo op in het water. Over water gesproken, je drinkt natuurlijk minimaal 8 glazen water tijdens de Clean 9 en dat in combinatie met de Aloë zorgt er echt voor dat je ontiegelijk vaak naar het toilet moet.

De shake (welke wij in de smaak vanille hadden) vond ik gemengd met sojamelk erg lekker. Normaliter ben ik geen fan van sojamelk, maar je wilt dit programma gewoon goed doen of niet ;). Ik heb gedurende de eerste twee dagen (eigenlijk alle 9 dagen) geen honger gevoel gehad, maar mijn energiepeil was wel heel erg laag. Dit in combinatie met de koud en het ontgiften vond ik niet niks.

IMG_4159

Dag 3 tot en met 9:

Ik begon dag 3 dan ook met héél veel vreugde, wij mochten vanaf vandaag namelijk gaan eten! Omdat Michel een klein beetje een kieskeurige eter is besloot ik om zelf recepten op te zoeken welke max 600 kcal bevatten. Een man mag trouwens meer kcal binnen krijgen. In het receptenboekje staan trouwens (naar mijn inziens) heerlijke recepten, dus ik zou ze zeker proberen als je de Clean 9 doet! Kip bruchetta heeft nog nooit zo lekker gesmaakt, we genoten echt intens.

Wederom kwam ik alle dagen prima door en op een gegeven moment went het cleansen behoorlijk. Ik heb gedurende de 9 dagen geen trek gehad in zoetigheid, snacks of ander soort lekkers. Ik voelde me de hele dag goed vol en kreeg aanzienlijk veel meer energie. Ook kon ik de supplementen veel beter handelen en was ik maar al te blij dat je vanaf dag 3 tot en met 9 slechts eenmaal de Aloë Vera gel hoeft te nemen!

IMG_4162

Ondanks dat ik merkte dat ik mijn energie weer terug had was ik echt ontzettend verbaasd toen ik een twee uur durende dansclinic met gemak vol hield. Ik zit op Caribbean Jam en dat is o.a. soca, dancehall maar vooral veel rennen, vliegen, springen, lichamelijk best intensief dus en dat dan twee uur lang! Ik merkte echt dat ik dit veel beter vol hield door de Clean 9. Tot op de dag van vandaag heb ik meer energie!

Omdat je alles in het boekje noteert werkt dit echt motiverend. Elke dag schreven Michel en ik onze bevindingen op en op dag 1 en 9 hebben wij onszelf gewogen en gemeten. Beide zijn we 2,5 kilo afgevallen en was ik in totaal 11 CM kwijt! Mijn broeken zitten een stuk losser, ik voel me een stuk fitter en ik ben ook weer begonnen met krachttraining. Daarnaast hebben wij kleine gewoontes zoals melk bij het avondeten geschrapt. Het zijn de kleine dingen die er voor zorgen dat je resultaat boekt. Ook hebben we beide veel minder zin in snacks en ongezond eten, ik merk ook dat ik sneller vol zit. De Clean 9 heeft echt een kickstart gegeven en ik kan het echt iedereen aanraden! Ik denk zelfs dat ik ‘m volgend jaar gewoon nog een keer ga doen.

Wil je nou ook de Clean 9 proberen? Ik kan je een leuke aanbieding geven als je mij een berichtje stuurt via info@nivex.eu

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.