Wedding inspiratie

juni 11, 2016

Binnenkort trouwen goede vrienden van ons, superleuk! Ik heb onwijs veel zin in de dag, het feest, de gezelligheid en natuurlijk om onze vrienden op hun paasbest te zien. Ik heb al meerdere bruiloften meegemaakt en bij allemaal een traantje weggepinkt. Ik vind het altijd zo mooi om te zien dat mensen de liefde aan elkaar verklaren en vieren. Heerlijk.

Onze eigen trouwdag is pas over 2 jaar (20 juli 2018), dat duurt nog wel even maar ik kan mezelf al uren vermaken met het zoeken naar mooie trouwjurken en weg zwijmelen bij het idee dat Jasmin ook in zo’n lief jurkje rondhuppelt.

Benieuwd naar mijn smaak? Lees dan snel verder.

Oh wat maakt Vera Wang toch prachtige jurken. Ver, ver, ver boven budget. Maar zo bijzonder en elegant. Niet te klassiek, een beetje out of the box maar toch prinsesserig. Dat laatste is geen woord, maar je snapt vast wat ik bedoel ;). Ik houd wel van een sweetheart neckline.

e1d9bff4938144a8309def50c48cb454

sophia-tolli-fall-2014-wedding-dress-Y21435

Dit vind ik ook prachtig, weer een stuk klassieker en wat minder pompeus maar toch heel erg sexy. Deze jurk is van Sophia Tolli.

PicMonkey Collage
Ook deze beauty is van Sophia Tolli. Vooral de details vind ik prachtig, het doorzichtige tule over de sweetheart neckline. Ja dit zou ‘m zomaar kunnen zijn. Hij doet me een beetje denken aan een Griekse godin of zo, of zeg ik nu weer iets geks?

973dab3b9ff3abc244b4ae227b50a40b

Oh dit vind ik ook waanzinnig mooi. Ik denk niet dat ik het figuur er voor heb, maar dat neemt niet weg dat ik dit toch een keertje zou willen passen. Geen idee waar de jurk van is, lang leve Pinterest.

PicMonkey Collage

Wauw! Ook dit vind ik prachtig, heel simpel en minimalistisch maar toch elegant door het tule en het kant (wow. dat rijmde). Deze jurk is van Alvina Valentina. Zelf zou ik gaan voor mooie losse krullen en minimalistische oorbellen. Een ketting heeft deze look niet nodig, vind ik.

90ca1b43d8abc8b415d9597acfcb2113

Deze jurk van Mori Lee (BLU) zou hem zo kunnen zijn. Dit is echt een model waar ik head over heels verliefd op kan worden, mits hij mooi staat natuurlijk. Prachtig.

Qua haar zou ik, zoals ik al zei, voor losse krullen gaan. Toevallig hebben drie dames hier wat ín hun haar zitten, dat zou voor mij niet perse hoeven maar het is een beetje kijken hoe het bij de jurk staat natuurlijk.

PicMonkey Coll33age

Zoals je kan zien houd ik wel van een ietwat opvallende jurk, maar niet met te veel opsmuk. De komende tijd zal ik vast weer uren doorbrengen op zoek naar dé jurk. Als ik weer een paar mooie exemplaren heb gevonden zal ik ze weer delen. Heerlijk die voorpret.

 

3 Comments

 • Reply Innocence oktober 22, 2016 at 23:38

  Oeh mori lee!
  Ik hou ook ontzettend van berta bridal. Misschien ook een aanrader 🙂

 • Reply Ellen juni 11, 2016 at 13:09

  Stuk voor stuk mooie jurken. Ik heb niks met trouwen (wij gingen gewoon voor het praktische op maandag, haha). Maar jurken kijken vind ik ook erg leuk. Neem aan dat je wel eens TLC kijkt met Say Yes To The Dress?

  • Reply Madelaine juni 11, 2016 at 13:43

   Had je wel een mooie jurk aan? Nee, ik vind TLC niet zo’n geweldige zender om eerlijk te zijn.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge