Van 10 tot 1 tag.

februari 6, 2016

Gewoon een lijstje met dingen over moi. Zodat je als lezer de persoon achter NIVEX wat leert kennen, en ik vind vragenlijstjes gewoon altijd leuk.

10 dingen over mijzelf:

  • Door Michel ben ik veel meer gaan opruimen. Hier en daar slingert er soms nog wel wat rond, maar ik ben echt een stuk minder een sloddervos dan vroeger. Ik heb het nagevraagd en Michel is het hier mee eens, fijn ;).
  • Terwijl ik dit schreef gooi ik water over mezelf heen, ik ben echt een onwijze kluns en knoei snel.
  • Ik heb momenteel vier tattoo’s, en ja momenteel want ik zou nog wel wat voor Jasmin willen zetten. Maar geen namen of zo, daar doe ik niet aan.

 • Ik houd totaal niet van goud. Vind het gewoon geen mooie kleur, niet op mijn tas (hardware) en niet qua sierraden. Mijn stijl qua sierraden is minimalistisch, vind ik mooi.
 • Muziek is erg belangrijk voor me, ik luister soms vrij foute R&B en rap (can’t help it, onze radio staat op FunX) maar word ook vrolijk van happy hardcore, sommige top 40 nummers. Daarnaast ben ik wel iemand die naar songteksten luistert, muziek kan me dan ook echt raken en ik koppel het vaak aan gebeurtenissen in m’n leven. Van sommige liedjes krijg ik kotsneigingen, van andere word ik weer intens vrolijk.
 • Vroeger hebben wij (als gezin) altijd Duitse herders gehad, maar ik ben helemaal omgeturnt tot kattenvrouwtje. Ik had helemaal niks met katten tot ik Emma kreeg. Nu hebben we zelfs twee katten in huis rondlopen. Ik weet niet of er ooit nog een hondje komt, sowieso wordt het dan een Duitse herder, het is qua dieren druk zat in huis nu.558490_10151403394496381_492135588_n
 • Ik heb een fascinatie met kentekens, onthoud ze daarom ook altijd vrij snel en snap niet dat er mensen zijn die hun eigen kenteken niet kennen. Er zijn heel veel soorten kentekens en ik vind die ‘weetjes’ er over echt heel erg interessant. Gelukkig deel ik dit met Michel, die onthoud er echt heel veel en weet mijn vader het kenteken van zijn auto’s uit 1803 ook nog.
 • Ik heb een voorliefde voor mooie tassen, deze zijn dan helaas ook wel prijzig maar ik zie het als een ‘investering’. Ik ben het meest blij met mijn Armani tas maar gebruik de Longchamp veel vaker (die is lichter). Sinds afgelopen weekend heb ik nu ook een portemonnee van Guess erbij, ik liep altijd met hele goedkope portemonnaie die uit elkaar vielen van ellende.
 • Motorrijden en yoga zijn mijn grootste rustpunten. Ik word gek als ik lang niet kan motorrijden en heb yoga ook gewoon echt nodig. Stiekem vind ik het wel tof dat Jasmin een moeder heeft die motor rijdt. Dat is iets wat ik zelf ook altijd wel heb gewild.
 •     10. Ik heb de liefde van fotografie van mijn vader en mijn opa (moeders’ vader). Sinds mijn 14e heb ik DSLR camera’s gehad en ik ben       momenteel helemaal in m’n nopjes met onze nieuwe Nikon. Ik vind de uren bezig zijn met Photoshop ook wel leuk, maar het echte werk vind ik veel leuker.

9 dingen die ik leuk vind

 • Bakken en koken
 • Motorrijden
 • Schrijven (zonder dat dit online komt dus)
 • Dansen
 • Rotterdam (hoewel Delft ook in mijn hart zit)
 • Zomeravonden
 • Wandelen in het bos

8 dingen die ik niet leuk vind

 • Dat je weet dat iemand liegt tegen je en diegene er nog stug er om heen lult. Verschrikkelijk gevoel.
 • Angst voelen. (Ben ik ervaringsdeskundige in).
 • Lang moeten wachten.
 • Dierenleed. Ik kan ook echt niet tegen die zielige reclames op tv.
 • Alleen slapen.
 • Vrouwen bij elkaar, zorgt vrijwel altijd voor geroddel en drama.
 • Van die jongens rond de 20 die dan in een trainingspak buiten lopen en zichzelf heel gangster voelen, terwijl ze euroshopper energiedrank drinken en onwijs dom straattaal lullen.
 • Mannen die niks aannemen van vrouwen met verstand van auto’s ;).

7 plekken waar ik graag ben

 • De Nürburgring (Duitsland in het algemeen)
 • Thuis bij Michel en Jasmin.
 • Delft
 • Bij familie en vrienden thuis.
 • De yogastudio
 • Laren
 • Een willekeurig bos, gewoon om te wandelen.


  Onderweg naar de ring, afgelopen zomer.

6 manieren om mijn hart te winnen 

 • Begripvol zijn en elkaar steunen in alle goede en slechte tijden.
 • Kunnen lachen om mijn debiele (en ietwat schunnige) grapjes.
 • Passie hebben voor wat je doet.
 • Langer zijn dan ik, zo’n 8.5 jaar ouder zijn, een knappe man zijn, een stoppelbaardje hebben, directeur zijn van MCP Allmotive en uit Delft komen ;).
 • Liefde hebben voor auto’s en motoren.
 • Een geweldige vader zijn voor je dochter.

5 plaatsen waar ik nog heen wil

 • New York
 • Dubai (gaan we eind dit jaar weer heen)
 • Saint-Tropez (al eens geweest)
 • California
 • Abu Dhabi

  Dubai

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan

 • Jasmin
 • Michel
 • De katten Emma & Nora
 • Mensen die dichtbij mij staan, familie en vrienden.

3 van mijn lievelingsliedjes

 • The Black Keys – Little Black Submarines Keer op keer kippenvel. Wat een geweldige band is het toch.
 • Rae Remmurd – No Flex Zone (Deze heeft een kleine uitleg nodig. Toen ik uit een best heftige periode kwam was dit het nummer waar ik me goed bij voelde. Als ik deze luister, keihard in de auto, dan krijg ik echt een gigantische glimlach. Ik kan het dan ook echt woord voor woord ”rappen”. Het nummer zelf slaat niet echt ergens op maar is een goed voorbeeld voor mijn ‘hier ben ik te wit voor’ muzieksmaak ;))
 • UB40- Kingston Town  Als ik dit nummer hoor, ben ik weer een jaar of 6 en sta ik te dansen in de woonkamer met m’n ouders. Dan zijn ze nog even bij elkaar en is alles weer goed.

2 wensen

 • Jasmin zo fijn mogelijk op laten groeien. Dat ze maar een hele mooie sterke en snelle dame wordt.
 • Nog heel lang genieten van alle fijne en lieve mensen om mij heen.

1 woord

Doei!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.