Ruitenwissers (niet sexy, wel nodig)

juni 5, 2017

SAMENWERKING*

Tsja aan clickbait doe ik niet, maar spannender dan dit kan ik het niet maken. 

Wanneer het op autorijden aankomt staat veiligheid natuurlijk voorop. Tegenwoordig zijn de moderne auto’s met veel snufjes uitgerust, van lane departure warning tot de melding dat je op je voorganger moet letten. Het zijn me een stel bemoeials geworden ;). Maar wat mensen al snel vergeten is dat je zicht natuurlijk van groot belang is tijdens het rijden! Dat merk je al wanneer het vriest en mensen sneeuwresten niet van hun ruiten halen, tot grote ergenis van andere weggebruikers. En omdat wij in een ietwat regenachtig land wonen is het ook niet heel onbelangrijk om zo nu en dan eens je ruitenwissers te checken en te vervangen.

Sorry, sexier kan ik het niet maken. Ruitenwissers zijn nou eenmaal van groot belang tijdens het autorijden. Ik heb zelf meegemaakt dat mijn ruitenwissermotor van mijn E30 325i wat kuren had en ik ineens op de vluchtstrook stond met op hol geslagen wissers. Ik kan je vertellen dat je daar niet vrolijk van wordt. En je vloeistoftank trouwens ook niet. Om die ellende te voorkomen had ik het relais van de ruitenwissers er uit gehaald, maar omdat het in Nederland wel eens heel random kan regenen werd ik daar ook niet heel erg gelukkig van. Niets is namelijk irritanter dan een slecht zicht door de regen! Het is daarnaast ook nog eens vrij onveilig. Wist je dat heel veel mensen doorrijden met niet goed functionerende wissers? Door alleen het gepiep hiervan wil je al linea recta naar een garage toe rijden. Maar goed, we willen dan alleen weer niet de hoofdprijs betalen.

Gelukkig kan je tegenwoordig vrijwel overal terecht voor een nieuwe set ruitenwissers. Zo ook op de website http://www.ruitenwissers.com, dan weet je meteen waar je terecht moet ;). Zij verkopen wissers van Vornitzer™. Vornitzer™ wissers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een lange levensduur, zijn erg stil en zijn geschikt voor elk seizoen. Ideaal! Hoef je er niet lang naar om te kijken en ben je er meteen van verzekerd dat je een goede hoosbui de baas bent.

Ik heb meteen even opgezocht wat de prijs zou zijn voor een setje voor onze BMW E90 M3. De prijzen zijn bijna te mooi om waar te zijn, vooral als je het gaat vergelijken met andere A-merk wissers. Op hun site kan je meteen checken of jouw type auto & model er ook tussen zit. Toen ik even de lijst doornam zag ik al wel dat er een gigantische keus aan ruitenwissers is voor vrijwel alle merken en modellen.

Mocht je nog op zoek zijn naar een betaalbare set ruitenwissers en verzekerd zijn van een goede kwaliteit en eenvoudige installatie? Neem dan zeker een kijkje bij http://www.ruitenwissers.com. Binnen 2 tot 5 werkdagen heb jij je wissers in huis en kan je weer met goed zicht en route.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge