Random Kletsen #9

maart 20, 2017

Hi! Tussen de rij-ervaringen en andere blogposts door is het weer tijd om even bij te kletsen. Van werk tot Bugatti, MOMDRIVEN en meer.

_T8A6259.jpg

Foto door Sabine Metz

 

RTL NIEUWS

Eind december schreef ik een recap over 2016 en vertelde ik dat ik op de valreep van 2016 nog een leuke baan had gevonden. Helaas was het niet zoals ik verwachtte en ben ik momenteel weer op zoek naar iets leuks voor 20 uur in de week. Ik heb al wat gesprekken gehad en hoop dat ik binnenkort weer goed nieuws heb! Het is niet echt mijn ding om thuis te zitten en ondanks dat ik genoeg te doen heb wil ik gewoon weer snel aan de slag.

Ik dacht eerst echt dat ik me goed zou vervelen, maar niets is minder waar. Ik heb natuurlijk NIVEX en werk hier met liefde aan, maar kan nu ook klusjes in huis aan pakken die wel ”later een keer” zouden gebeuren. Toch handig om even deze tijd voor mezelf te hebben ;). Jasmin gaat drie dagen naar de crêche toe, en stoffen zonder dreumes in de buurt werkt toch wat sneller. De dagen dat ze thuis is hebben we ook echt qualitytime en gaan we op pad (met of zonder testauto) en houden we het rustig.

Over rustig gesproken (geweldig bruggetje..) wij hebben helaas besloten om Emeen (de kitten) naar een ander huisje te moeten brengen.  Onze kat Emma (de oudste) had vrij veel last van de stress en die mondde uit in een blaasonsteking. Daarnaast had de moeder van Emeen (Noor) het helemaal gehad met de kleine druktemaker en lag zij alleen maar boven verstopt op zolder. Nu de kitten weg is hebben wij weer twee hele vrolijke en speelse katten en dat is wat telt. Emeen is nu bij de moeder van een hele goede vriendin en heeft het daar zo erg naar haar zin!

17308905_1419688338095512_8557718560962159610_n (1)

Ik geloof heilig in de spreuk ”waar de ene deur sluit, gaat de andere open” en dat blijkt ook wel want ik kreeg vorige week ineens de vraag van RTL Nieuws of ik tijd en zin had in een bijdrage voor een item. Ik had tijd, zin én de motor ter beschikking dus ik zei hier volmondig JA op. Ik heb echt hele leuke reacties gehad op het item en ben ook heel blij met het resultaat. Door dit TV optreden (mijn moeder noemt mij al een BN’er haha) had ik ineens een onwijze stroom bezoekers op NIVEX, super leuk! Ik kreeg ook veel complimenten over de manier waarop ik sprak en dat het allemaal best natuurlijk over kwam. Bedankt daar voor! Ik ambieer geen TV carrière hoor ;). Maar als RTL mij weer nodig heeft weten ze mij te vinden. O ja, ik heb bijna 70+ vriendschapsverzoeken gehad (en een paar vreemde berichten) haha. Jullie mogen allemaal gewoon de NIVEX Facebookpagina volgen hoor ;).

I woke up in a new Bugatti

17190547_1413431602054519_2831763632812252754_n

 

Je las het goed, we hebben weer een motor! Oh daar ben ik ZO blij mee, ik kan het bijna niet in woorden uitdrukken. Ik vond het echt een genot om weer op te stappen en de eerste kilometers naar huis toe te rijden. Het weer laat zich soms nog te wensen over, maar de eerste ritjes zijn al gemaakt hoor. De S1000RR moet nog echt worden ingereden en de Akrapovic moet er nog onder komen, desalniettemin geniet ik van de vrijheid die het motorrijden te bieden heeft. Iemand gaf mij al de tip om de S1000RR de bijnaam Perry te geven vanwege het ‘snaveltje’. Nou is Michel het er niet mee eens, maar goed de vorige S1000RR noemde ik Fifi en dat werd ook niet heel erg gewaardeerd.

En een nieuwe motor betekent ook nieuwe spullen, ik ben nog op zoek naar een setje handschoenen (die ik vorig jaar kocht zijn ineens te groot geworden) en ben na drie jaar wel weer toe aan een nieuwe helm. Ik zit te kijken bij HJC, dat merk spreekt mij heel erg aan en ik heb ook al wat helmen gepast. Mocht je nog een tip hebben qua lange handschoenen en een fijne helm? Let me know!

17309505_1421299671267712_4109863276351354512_n

Case of the X

Verder staan er nog leuke dingen op het programma voor NIVEX. Zo vertrekken wij aanstaande donderdag met de Autogespot Bugatti Tour. We zullen een bezoek brengen aan de fabriek van Bugatti en rijden weer via de mooiste wegen naar de hotels toe. Wij rijden in het weekend meteen door naar de Nürburgring en brengen misschien nog een bezoekje aan een Cars & Coffee in Limburg. Deze tour worden wij vergezeld door een BMW M3 Competition, super dik! Zo hoef ik niet al te lang af te kicken van de BMW M6 Competition welke ik vorige week mee had. God, wat een geweldige auto was dat. Rij-ervaring coming soon :).

 

MOMDRIVEN

 

16938662_1235193959850814_7709489934860590479_n
Ook heb ik sinds kort de rubriek MOMDRIVEN in het leven geroepen. Ik wil meer doen met het feit dat ik autoliefhebster én moeder ben. De rubrieken die gaan over het reilen en zeilen met een dreumes kan je onder deze tag vinden. Het eerste artikel staat al online en werd goed bekeken, bedankt daar voor. Verder ga ik volgende week naar een lancering van een stoer model van een Duits automerk, mag ik heel even proeven van de Alfa Romeo Stelvio, ga ik in april sowieso een week vegan eten (yes! hier komt meer over online) en en en….

En niet te vergeten! NIVEX bestaat alweer twee jaar en in april tik ik de magische 25 aan. Ik zit nog te broeden op een win-actie, maar die zit er zeker aan te komen. Wie jarig is trakteert!

Dat was hem voor nu! Wil je sneller up-to-date blijven dan kan je mij volgen via instagram of twitter.

Drive safe,

Madelaine.

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge