Random Favourites #4

maart 17, 2016

Ola, een nieuwe Random Favourites. Een van mijn favoriete (;)) posts om te maken. Gewoon omdat ik blij word van alles waar ik over schrijf.

De krabpaal op de overloop

krabpaal

Tsja deze post wordt wel heel random ;). Onze lieve poezen (ahum) zijn erachter gekomen dat het behang in de slaapkamer heerlijk aanvoelt aan kleine kattenpootjes. Wij zijn daar iets minder blij mee, en omdat we nu enkel één muur opnieuw moeten behangen hebben we, voordat de complete slaapkamer de pineut is, een nieuwe krabpaal voor op de overloop gekocht. Eerst lag er een kattenmandje dat over was, en daar sliepen onze katten graag in. Vandaar de keus voor een krabpaal met huisje waar ze in kunnen slapen. Wij blij want ze zitten vrijwel niet aan het behang, ik heb Emma slechts een keer kunnen betrappen, en zij blij omdat ze samen kunnen stoeien op en rondom de krabpaal. Deze paal heb ik voor 5 euro op marktplaats gekocht, gloednieuw. De vorige kat deed er niks mee, nou dan neem ik ‘m graag over. De poezen hebben heel even gesnuffeld aan de paal, maar binnen 2 minuten was het hun speeltje geworden. Beneden hebben wij een krabton, maar behang was natuurlijk veeeeeel leuker.

Kitchenaid waterkoker

_DSC0990

Gister kreeg ik ineens een hint over een cadeau. Toen Michel thuis kwam en ik mijn ogen dicht moest doen stond er, toen ik ze opende, een grote doos op tafel. Natuurlijk pakte ik ‘m met veel plezier uit maar ik werd nog blijer toen ik een Kitchenaid waterkoker tevoorschijn zag komen! Dit is iets dat ik al een geruime tijd wilde hebben. Onze waterkoker was een beetje op het eind van z’n latijn en omdat wij al een KitchenAid Mixer hebben werd ik verliefd op de andere keukenspullen van KitchenAid, waaronder de waterkoker dus. Hij heeft een inhoud van 1.7 liter en de warmte kan je zelf via het LED display instellen, hij kan van 50 tot 100 graden én kan ook nog eens een half uur warmhouden op het 360 graden plateau. Zodra ‘ie af gaat hoor je drie piepjes, de manier van water schenken is heel prettig én hij staat prachtig op ons aanrecht. Tsja, hoe blij kan je zijn met een waterkoker? Nou heel erg blij. Vooral wanneer je dit zomaar van je vriend krijgt, hij is dan ook wel de allerliefste.

_DSC0988

iPhone 6S

_DSC0964

Al jaren sluit ik 1-jarige abonnementen af. Ik raak snel uitgekeken op een toestel en vind het leuk een beetje up to date te blijven in verband met mijn bijbaan. Vorige week kon ik weer verlengen en verving ik mijn iPhone 6 voor zijn opvolger: de 6S. De camera is scherper, het toestel heeft meer werkgeheugen (RAM), een snellere processor en hij loopt minder snel leeg. Daarnaast vind ik de 3D-touch wel een leuke gimmick maar niet onmisbaar. Het is een fijn toestel, ik ben niet anders gewend van Apple en zou ook nooit meer terug kunnen naar een Android. Inmiddels is dit al mijn 5e iPhone, ik ben er dus aardig aan gewend. Gezien alle devices in ons huis van Apple zijn (iPad Mini, iMac, MacBook Air etc) werkt het allemaal lekker samen. De ‘oude’ iPhone heb ik verkocht, zo blijft het leuk en niet duur. Ook is mijn abonnement nu wat lager qua kosten per maand, het scheelt toch 14 euro en als je dat een jaar lang opspaart heb je een mooie tas erbij ;). Lol. Het hoesje komt van eBay.

Rij-ervaringen BMW E21 & X4M40i

x4logo

Voor mijn blog mag ik nu ook als pers auto’s rijden! Daar ben ik heel erg trots op. Ik heb onder andere een E21 uit 1979 gereden, die ervaring kan hier lezen. De ervaring van de X4M40i kan je hier lezen, zeker een aanrader. Morgen haal ik een Opel Adam Rocks op en ruil ik voor een weekend onze M3 even in voor een kleine stadsauto. Ik ben heel erg benieuwd.

Lavender Vanilla pillow mist – Bath and Bodyworks

_DSC0962

Vroeger vond ik de geur van lavendel echt verschrikkelijk maar tegenwoordig kan ik niet zonder. Vooral vlak voor het slapen gaan vind ik het heerlijk om te douchen met een lavendel geurig product. Deze pillow mist van Bath and Bodyworks is dan ook groot favoriet om in de avond op onze kussens en laken te sprayen. Zo trekt de geur goed in en ruik je subtiele vleugjes lavendel wanneer in je bed ligt. Ik weet niet of het écht helpt maar het ruikt in ieder geval erg lekker. De geur blijft een tijdje hangen maar is de volgende dag verdwenen, wij gebruiken ‘m in ieder geval elke dag zodat het net wat sterker wordt. Wanneer dit flesje op is komt er sowieso een opvolger. Ik weet niet of je in Nederland ook van deze lavendel sprays hebt, The Body Shop had ze vroeger wel maar om eerlijk te zijn ben ik al erg lang niet meer in een winkel van ze geweest. In Dubai slaan we er in ieder geval weer een paar in. Nog maar 7 maanden.. Oh en het dopje is al gejat door Nora.

 

Dit weer  

Hoe kan je nou niet vrolijk worden van dit heerlijke pre-lente weer?! Ik kan niet wachten tot we weer met zonder jas naar buiten kunnen. Het is natuurlijk fantastisch weer om motor te rijden maar helaas in de avond nog wel fris. Vandaar dat mijn ritjes enkel overdag zijn. Naast motorrijden vind ik het ook echt heerlijk wandel weer. Kneuterig he. Maar oh zo fijn.

Aristocats pyjama van Jasmin

_DSC0973

Deze kleine favoriet is ook wel een vermelding waard. Bij de H&M hebben ze super lieve pyjama’s voor de allerkleinste en laten ze nou laatst eentje in het assortiment hebben van de Aristocats. Ik houd van die film en stiekem is het de enige Disneyfilm die ik leuk vind, oeps. Jasmin moest dan ook deze pyjama krijgen en zeg nou zelf hij is toch ook té schattig?

Lets get married

12105860_1007205119343838_1640155912729589752_n

Zoals je misschien al weet zijn Michel en ik verloofd. Wij zijn in oktober 2015 geregistreerd partnerschap aangegaan zodat we wel ‘iets’ op papier hebben voordat de baby er kwam. Maar omdat trouwen gewoon nog steeds op de planning staat hebben we besloten dat we dit jaar de datum gaan prikken. Het vergt natuurlijk goede voorbereiding. De datum is nu ‘besloten’, nu nog een locatie en dat soort gedoe ;). Op 20-7-2018 is het zo ver, dat duurt nog twee jaar en klinkt nog erg ver weg. Maar die spaarrekening vult zich niet vanzelf, werken werken werken (en een eind wegzwijmelen bij trouwjurken).

Tot de volgende editie!

2 Comments

 • Reply yvonne maart 21, 2016 at 18:17

  Leuk om te zien. En heel goed dat je alle tijd neemt voor jullie bruiloft. Ik heb een pillowspray van Rituals. geen lavendel maar witte lotus. Ook heerlijk.

 • Reply Vlijtig Liesje maart 18, 2016 at 10:52

  Wat bijzonder dat je voor je blog als pers auto’s mag rijden! Ben je niet bang dat je er een deuk inrijdt per ongeluk? Ik zou stress hebben.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Weekend DIYMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.