Random Favourites #2

januari 27, 2016

”Gewoon een paar favorieten van dit moment. Van M3 tot highlighter. Zo random als ik zelf ben ;).  ”

Vorige keer introduceerde ik de nieuwe rubriek met deze zin en toeval of niet maar ook deze keer komt er een highlighter en een M3 in voor. Weliswaar nu met wat meer beauty producten.

Ik trap af met deze prachtige highlighter van The Balm. Ik kende het merk al via wat beautyblogs, en heb in Groningen tijdens de LLG meet met enkele producten in mijn handen gestaan. Ik kon op dat moment niet kiezen en heb niks mee naar huis genomen. Ik heb me wel suf geswatcht trouwens dus wist dat The Balm kwalitatief goede producten heeft. Sinds een tijdje wordt deze highlighter gehypet op het internet en ik moet zeggen, na het lezen van wat reviews was ik aangestoken met het ‘Mary-Lou Manizer’virus.

Via Boozyshop bestelde ik ‘m en binnen twee dagen kwam het veelbelovende pakketje binnen. Tsja en de hype snap ik helemaal, de highlighter is werkelijk prachtig. Hij lijkt een in de pan een beetje warm, maar is vrij koel op het gezicht. Maar ondanks de koele shimmer is het geen fletse highlighter. Op dit moment heeft Mary-Lou Manizer, Soft & Gentle van MAC van de troon gestoten.

_DSC0347

Tijdens Black Friday bestelde ik via NuMe deze 25MM curling wand. Hij was nu 139 euro afgeprijsd! Ik vind het heel jammer dat we in Nederland zo weinig doen met dingen zoals Black FridayMet verzenden erbij kwam ik uit op 36 euro, dat vind ik geen geld voor een krul”tang”. Ik heb ook nog een 32mm van BaByliss en die is toch een stuk minder goed. NuMe kan je vergelijken, qua kwaliteit en prijs, met Chi. De roze kleur is een beetje hysterisch maar hij valt wel goed op. Bij de wand kwam ook nog een hittebestendige handschoen, die heb ik met mijn klunzigheid zeker wel nodig. Enne de wand kan zo’n 230 graden worden dus het is geen overbodige luxe. Wat ik fijn vind is dat het heldere LCD scherm aan geeft of de wand nog aan het opwarmen is (dan kleurt ‘ie blauw) en wanneer de wand op de gewenste temperatuur is (dan wordt ‘ie groen). Na een uur schakelt de wand automatisch uit.

_DSC0389

_DSC0387

12540832_1057575270973489_4577805906966933167_n

(Resultaat met de NuMe wand, geen denderende foto I know)

Toen ik met Kerst deze fles van The Comforter kreeg beloofde ik mezelf plechtig om hier zuinig mee te doen. Dat lukt alleen niet heel goed. Maar wie kan die heerlijke geur dan ook weerstaan? Ik vond de bubble bar al een genot om mee in bad te gaan, helaas hebben we geen bad thuis en koop ik ‘m alleen als we ergens naar toe gaan waar wél een bad aanwezig is. Gelukkig hoef ik The Comforter nu dus niet meer te missen, hoewel dat wel snel gaat gebeuren als ik ‘m zo vaak blijf gebruiken ;). Ik houd van de producten van Lush en heb een lange tijd een best grote zeep collectie gehad. Ik heb ze uiteindelijk allemaal weg gedaan omdat ze je huid best uitdrogen. Deze douchecreme doet dat gelukkig niet. De zeepjes (bars) van Lush raad ik dan ook meer aan als een soort handzeep.

_DSC0382

Toen Jasmin net geboren was, hing het huis vol met roze kaartjes en een roze met grijze naamslinger. Ik ben zelf best van het zwart, wit en grijs maar miste toch een beetje de kleur in huis nadat we de kaartjes hadden opgeborgen. Bij de Lidl nam ik tijdens het doen van de weekboodschappen, deze mooie rozen mee naar huis. Ze waren nog geen twee euro en ik vond het zachtroze best leuk. Ze hebben zo’n 2 weken gestaan en waren toen wel ‘op’ aan het raken. De enige rozen die zo lang blijven staan komen bij een kweker vandaan in het Westland. Maar dan moet je dus ook wel weer een stukje rijden. Deze van de Lidl om de hoek deden het even goed. Inmiddels staat bosje nummer 2 op tafel. I like.

_DSC0374

Ik was al een tijdje op zoek naar een nette vervanger van mijn Casio Retro horloges, niet dat die niet leuk zijn hoor maar het past niet bij alles. Mijn schoonzus heeft een prachtig horloge van Cluse en als een ekster ging ik op zoek naar ook zo’n mooi exemplaar. Toch twijfelde ik nog een beetje, ik weet niet of ik ‘m zo vaak zou dragen als mijn Casio horloges. Vandaar dat ik voor ‘tijdelijk’ dit horloge bestelde via Loavies.com. Ik had er, eerlijk gezegd, geen hoge verwachtingen van maar was blij verrast toen het horloge binnenkwam. Ik had ‘m vrijdag rond half 7 besteld en zaterdag was ‘ie al binnen, daar word ik nou blij van. Tsja de kwaliteit is niet denderend maar ik vind het prima voor nu. Zodra ik ‘m vaker draag komt het Cluse horloge zeker mijn kant op, maar voor nu is dit horloge van Loavies een goede tweede keus.

_DSC0395

Afgelopen maandag waren Michel en ik even samen naar Ikea. Moeders paste op Jasmin en wij gingen o.a shoppen en Zweedse balletjes eten. Nou zijn we alledrie gevloerd door een buikgriep dus dat eten bij Ikea laat ik even voor wat het is :’). Maar goed, we hadden een flinke boodschappenlijst en uiteindelijk dus ook een flinke kassabon. We hebben onder andere een fotolijst gekocht voor de E30 M3 poster die we recent van Michel z’n broertje hadden gekregen. Eerst wist ik niet goed waar de poster moest komen, maar ik vind hem eigenlijk best leuk staan op het plankje (ook van Ikea). De kaartjes op de bovenste plank komen van LifestyleLouShop. Het huisje is van de Big Bazaar en de kaarsenhouders zijn at random ergens vandaan. We hebben nog een derde plankje gekocht maar de OCD’er in mij zegt dat twee eigenlijk wel genoeg zijn. Ik kan er niet tegen als er dan een oneven getal aan plankjes hangen en voor vier is het net iets te druk. Zwaar leven ;).

_DSC0369

En nog een favoriet is onze nieuwe Nikon D7100, waar bovenstaande foto’s mee zijn gemaakt. Wat een geweldige vooruitgang op mijn oude D5100. Voor de D7100 hebben we ook meteen een nieuwe variant van de kitlens aangeschaft. Momenteel heb ik objectieven genoeg, maar wellicht komt er toch nog een andere lens bij. Ik heb in ieder geval heel veel zin om met deze prachtige camera aan de slag te gaan op het gebied van automotive fotografie. En ja de katten hebben het ook al moeten ontgelden ;).

12547342_988202844552047_80532763_n

Snoetemma

Madelaine.

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge