Random Favourites #1

november 10, 2015

Echt een introductie heeft deze nieuwe rubriek niet nodig toch? Gewoon een paar favorieten van dit moment. Van M3 tot highlighter. Zo random als ik zelf ben ;). 

 

norakatje

Allereerst is een van mijn favoriete dingen toch wel onze kitten Nora. Sinds 4 september hobbelt zij rond in ons huis waar zij voornamelijk Emma verveelt (aan haar staart hangen, stoeien, stiekem wat brokjes pikken). Ik wilde al een tijdje een tweede kat en vind het een goede beslissing. Soms roep ik 38 keer per dag ‘Nora’ omdat ze iets doet dat niet mag, ze is vrij hardleers Emma had ik namelijk al sneller ‘opgevoed’, maar ik geniet van de momenten dat ze op mijn schoot (en dus met de baby) komt kroelen. Nora is trouwens een Britse Korthaar x Buurtkat. Op dit moment is ze 4 maanden oud, echt nog een kitten dus.

12105860_1007205119343838_1640155912729589752_n

Natuurlijk kan HET aanzoek niet ontbreken, ik ben zo onwijs blij met het feit dat we verloofd zijn. Die ring is prachtig, de man is oprecht mijn allergrootste liefde, en het aanzoek was te lief voor woorden. Elke keer als ik er naar kijk zit ik weer op die roze wolk hoor.

m3boekel

Ja he’s back! De E46 M3 heeft bijna een jaar (opgeteld) stil gestaan. Er kwam een E36 M3 in de tussentijd, de SMG pomp wilde niet meer en hij had gewoon nog wat TLC nodig. Sinds twee weken hebben we weer deze heerlijke bolide voor de deur staan. Ondanks de lage instap kom ik er nog gemakkelijk in en uit hoor, en niets is zo fijn als deze zes-in-lijn even door een tunneltje te jagen. Ik mag dan wel bijna moeder zijn, een autoliefhebster ben en blijf je. Ik denk dat de baby inmiddels best gewend is aan wat snelheid en jankende motoren. Ze reageert er in ieder geval niet meer op ;). ‘Oke mam, tunnelrun dan maar?’

IMG_7652

Op deze foto komt ‘ie niet geweldig tot zijn recht. Sinds een paar weken gebruik ik mijn geliefde Emporio Armani tas weer. Ik heb een voorliefde voor mooie tassen. Dit exemplaar heb ik vorig jaar van Michel gehad, het is een Pelle Generica. Gewoon een basic zwarte it tas die overal bij past en waar alles in past (ook handig). Mijn Longchamp Pliage Neo gebruik ik ook nog hoor, maar voor nu is deze badboy favoriet. Het leer is soepel, hij ruikt nog naar Dubai (ik vond zelfs wat Dirham in een zijvakje) en misstaat bij geen enkele outfit (oke als je een poezenonesie aan hebt misschien wel).

kikohighlighter

Op m’n laatste werkdag, ik heb nu verlof woohoo, waggelde ik nog even de KIKO in. Deze zit recht tegenover mijn werk, er was sale dus ik moest even kijken. Mijn oog viel op deze prachtige oogschaduw, hij is witgoud met een prachtige glans. Eigenlijk een hele goede dupe van NARS Albatross als je het mij vraagt. De kleur heet 254 en is op dit moment maar 1 euro 90!

IMG_8007

Hier zie je een klein beetje de highlighter ‘in actie’. Inclusief een halve niet zo charmante fish gape. Achja.

image2

Over 6 weken is het 22 december, dat is de uitgerekende datum en dat betekent dus dat onze kleine dame nog heel eventjes op zich laat wachten. De babykamer is inmiddels klaar! Die behoort natuurlijk ook tot een van mijn favorieten, ik ben er elke dag wel eventjes te vinden. De vluchttas is zo goed als af en qua spulletjes hebben we echt nog wat kleine dingen nodig. Zoals je ziet waant Nora zich nog een echte baby. Toevallig zat ze op de bak, dat mag natuurlijk niet dus ik heb d’r z.s.m vanaf gebonjourd.

image4Voor de kamer van baby hebben we gekozen voor grijs met mintgroene accenten. Het was Michel die er ook wat roze in wilde hebben ;). Vandaar de pompons (HEMA) (WIBRA). Aan de andere kant van de muur staat een lichtletter van de HEMA, maar die zet ik natuurlijk nog niet op de foto. Aan de woonketting (Action) komen wat kaartjes met quotes. De stoel is een overblijfsel uit 2007, toen ik barok nog leuk vond en een stoel kreeg voor op mijn eigen kamer bij mijn moeder en stiefvader. Erg mooi vind ik ‘m niet meer, maar het is wel handig voor op de babykamer. Lekker snoezen met die kleine dame en een warm Ikea kleedje. Ik kijk er echt naar uit.

image3

Tijdens het familieweekend in Boekel kocht ik in Uden dit jurkje voor baby. Het is maat 56, maar ik heb me laten vertellen dat H&M kinderkleding iets kleiner valt(?). Omdat ik zo voor kerst ben uitgerekend weet ik natuurlijk niet of ze dit tijdens de feestdagen aan heeft. Ik ga uit van niet, maar vond ‘m zo lief dat ik hem echt niet kon laten hangen. Er zit nog een klein zwart maillotje bij.

12135382_1530846110539319_616227796_n

Sinds een paar dagen pronkt er een KitchenAid op ons aanrecht. Het is me toch een gedoe geweest, via Groupon had ik deze besteld maar hij werd via een ander bedrijf geleverd. Ik denk dat ik zo’n anderhalve week bezig ben geweest met het verkrijgen van het Track and Trace nummer, zo’n vier keer ben verteld dat ie echt ”vandaag” kwam (dus op de dag dat ik belde) en ik zou écht worden teruggebeld (ook zo’n drie keer). Dat allemaal gebeurde niet natuurlijk, uiteindelijk heb ik een bos bloemen gekregen omdat ik had geklaagd over de service (lol welke service). Eind goed al goed, ik heb de KitchenAid en we hebben ‘m ook al meerdere malen gebruikt.

Kerst kan je niet vroeg genoeg in huis hebben ;). Ik voel verder niet echt een nesteldrang, eerder een kerstdrang. Het is een van mijn favoriete feestdagen, ik vind alles er omheen echt heel leuk. Van liedjes tot lekker eten en de sfeer omtrent Kerst. Vandaar dat er al een klein Kerststukje in ons huis staat. Vorig jaar was het een M3 CSL met sneeuw, nu een driftende E30 M3.

Dat waren een paar random favourites van het moment!

Yours truly,

Madelaine

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.