PLOG – 30 januari

februari 3, 2016

Afgelopen weekend vierde Michel en ik ons tweejarig samen zijn. Vorig jaar waren we in Dubai, klein verschil met nu ;). Dit jaar vierde we het in Duiven. Het hele weekend was een avontuur an sich, we hebben drie hotels gezien en Kleve was geen snars aan. Maar alsnog hebben we het heel erg naar ons zin gehad samen. Plog it out.

IMG_0127

We beginnen de dag met Neko Atsume. Ja ik heb het ook gedownload op onze iPad. Eerlijk? Ik ben gewoon niet echt van de games op de iPad/iPhone. Vind alleen de Sims op de computer leuk en daarbij stopt het dan ook meteen. (Oke ik moet toegeven dat ik vroeger online Unreal Tournament heb gespeeld en stiekem wel fanatiek was)

IMG_9334-1

Dan is het tijd voor ontbijt. Niet heel healthy, maar daar staat dit weekend ook niet in het teken van. Rijstwafels met Nutella en een groot glas cappuccino. Mjam

IMG_9335-1

Vervolgens slinger ik mijn NuMe 25mm curling wand aan. Ik heb zin in mooie krullen!

IMG_9336

Zonder dit ding verbrand ik op z’n minst 38 keer mijn hand.

IMG_9344

Haar in de krul, blik op boos ;), en make-up done.

IMG_9342

We gaan de kleding inpakken, Jasmin ligt nog lief te slapen dus we hebben nog voldoende tijd (en rust ;)) om ons klaar te maken. Emma kijkt liever uit het raam.

Al dit moet dus nog worden ingepakt, zucht! Veel spullen en dat voor maar een nachtje.

Zodra alles voor ons klaar is halen we Jasmin uit bed, pakken we haar luiertas in en loopt Michel richting mijn moeder. Ik neem de maxi cosi mee in de auto en zet die bij hun af.

 


Met de ”Catmobile” ook wel ”Degelijke Daily”. En met die prachtige Z4 gaan we zometeen weg!

Hoi mam’s! Ik drop de spullen af en wacht tot Michel er is.

Thuis worden we weer begroet door Nora. Of nouja, ze rekt zich gewoon uit.

Zal je net zien, heb je alles ingepakt bedenk je ineens dat je toch nog iets bent vergeten. De Lush bruis”bal” dus, die moet maar voorzichtig mee mijn tas in. En die zak chips? Uiteindelijk ligt ie nu weer dicht in de kast..

De wagen in laden en we kunnen gaan! Voor een cabrio heeft de Z4 nog voldoende ruimte voor onze spullen, en niet geheel onbelangrijk..er is ook ruimte om nog wat spullen bij de DM in te slaan.

Jaa we gaan! Waze instellen richting Kleve, stoelverwarming aan, Spotify aan.

Lekkere duidelijke foto ook. Maar hey we zijn inmiddels in Duitsland. Het was maar anderhalf uur rijden dus dat viel reuze mee.

Met behulp van Waze zoeken we het winkelcentrum op. Het regent echt de godganse dag en wij hebben juist nu een cabriolet mee :’). Echt iets voor ons. Daarnaast is het ook nog eens kouder in Duitsland. Parkeergarage gevonden en hup de winkels in.

Eh oke maar Michel moet naar het toilet en ik eigenlijk ook. Voor het eerst in zo’n 10/15 jaar ga ik naar een openbaar toilet. Not amused. NOT AMUSED. Maar dat is mijn blaas nu ook niet dus ik heb niet echt een keus. Er is zo’n 28 liter desinfecterende handzeep doorheen gegaan na dit toilet bezoek.

Goh, Duitsland is altijd zo sfeervol.

Oja iets met Carnaval… We worden begroet door dit soort mensen in vrolijke pakjes. Ik heb eigenlijk altijd plaatsvervangende schaamte met dit soort feesten. Maar goed ik houd dan ook totaal niet van Carnaval.

We gaan even de Saturn in maar ze achtervolgen ons ;). We waren op zoek naar de TV die we eerdaags hadden besteld, we hadden geen idee hoe ‘ie er uit zag namelijk en wilde ‘m in real life bekijken. Ze hadden de TV hier niet maar het was wel een merkwaardig bezoekje aan de Saturn door deze eh ja optocht.

Uit verveling gaan we maar ergens curryworst eten en een patatje delen. Kleve is behoorlijk saai, maar goed het ligt ook wel aan het weer want we hebben weinig zin om de straat op te gaan.

Dan weer terug naar de parkeergarage. Ik wil nog wel naar de DM en die kwamen we op de heenweg tegen.  Wat een drama met dat parkeerkaartje. We waren binnen 45 minuten terug dus ons parkeerkaartje koste eigenlijk niks. Eenmaal bij de slagboom waren we over die 45 minuten heen en moesten we 1 euro betalen. De parkeerwachter kon niet wisselen en ik had geen euro los. We hebben dus een hele rits aan auto’s achteruit moeten laten rijden zodat we naar een automaat toe konden om het kaartje te betalen. De Duitsers waren niet heel erg blij met ons, maar goed.

Uiteindelijk komen we aan bij de Edeka en de DM. Even rondneuzen.

Ik houd van supermarkten in het buitenland. #supermarktgekkie. Michel is minder blij met deze hobby.

En ik kom deze Franse ‘mezelfs’ tegen in een Duitse supermarkt. Lol. We kopen een broodje en ik word helemaal blij van de bak-afdeling van de supermarkt. Er gaat een mix mee voor citroenbotercreme, geen idee waarom maar ik moest gewoon wat meenemen.

*Insert engelengezang*. De DM! IK HOUD VAN DE DM! Coming for you

Deze kar ziet er nu niet zo heel spannend uit, maar hij zit vrij vol. Niet alleen voor mezelf hoor, maar het grote deel wel.. Ik had met mezelf afgesproken om voor 50 euro te ‘mogen’ winkelen. Nog meer mensen die dit doen? Anders dan blijf ik maar geld uitgeven.

En dat is dus niet helemaal gelukt. Het swatchen trouwens wel, zoals je kan zien ;). Die hele donkere twee strepen komen van een lippotlood. Moet nog een look er mee verzinnen, vond ‘m zo mooi.

En we eten even het broodje op in de auto. Dezen delen we want we hebben nog geen twee uur geleden nog curryworst weg zitten werken. Dit weekend staat niet in het teken van gezond eten. Yolo.

Ik stuur deze foto naar m’n moeder met de vraag of ze ons achterna is komen rijden. Vond ik op dat moment heel grappig, eh ja oke.

We nemen een andere route naar Nederland toe en stoppen even bij een bos. Inmiddels is het droog geworden, thank god.

Ik probeer de D7100 weer even uit. En ja zoals je kan zien hebben we toch een 18-105 mm lens aangeschaft. Hij werkt een stuk prettiger dan de normale kitlens.

Jaa toch even de spullen goed plaatsen zodat het dakje open kan. Een beetje koud wel, maar hey stoelverwarming.

Woei

En zo doe je dus het windscherm omhoog. Die waren we vergeten. Even stoppen dan maar.

Wacht dit is niet de goede volgorde, maar Michel had nog een foto gemaakt van hoe ik foto’s maak. Leuk.

De Z4 is omgetoverd tot een ‘room with a view’.

Oke, verhaal: we komen aan in Cuijk en op een of andere manier herken ik het. Volgens mij zijn we hier al een keer geweest en hadden we het hier niet naar ons zin. We kregen een kamer waar flink in was gerookt en toen we gingen klagen kregen we een kamer naast een ingang, waardoor we heel vroeg al wakker werden van mensen (of olifanten) die flink door de gangen rende (zo klonk het). Blijkbaar hebben we dus een verkeerde Van der Valk geboekt, of we waren gewoon in de waan dat dit een ander hotel was. Ik baal.. flink.

We gaan wel naar binnen want we willen nog kijken hoe we de kamer hebben geboekt, wellicht kunnen we nog cancelen. Gelukkig was dit mogelijk. We besluiten om naar Arnhem te gaan, daar hadden we vorige keer gegeten en dit was een heel nieuw hotel. Ik google het adres, bel er heen en boek de kamer. Gelukkig gaan we nu wel naar het goede hotel (HAHAHAHA NOT) (LEES VERDER)

Dag

Ik rijd :D. (prachtig met die lelijke make-up hand zo). Het is trouwens en 2.8 en jeetje wat rijdt die Z4 leuk!

Verhaal twee: we rijden door Arnhem en we herkennen allebei de weg niet. Misschien stuurt Waze ons binnendoor of zo? Geen idee. Tot de navi zegt dat we er bijna zijn en we het dus echt NIET herkennen. Godsamme, er staat wel een hotel en het is in Arnhem. WEER het verkeerde hotel. Dit lukt alleen ons hoor. Ik bel nu het andere hotel en dat ligt kennelijk in Duiven, vlakbij Arnhem. Dat hadden we dus door elkaar gehaald en eerlijk, ik had ook niet goed gekeken op internet. Ik ren naar binnen om te vragen of ik de kamer nog kan annuleren. ‘Met hoge uitzondering’ mag het. Ik was er binnen 1 uur na mijn belletje, maar oke. We bellen in de auto het andere hotel en gaan op weg naar Duiven. Na een rit van bijna 2 uur hebben we het behoorlijk gehad met autorijden, we zijn dan ook echt kapot.

We zijn er! YES!

We checken in. Het hotel is echt prachtig! Trouwens, er werd gevraagd of we getrouwd waren omdat ik als ‘Poot’ belde en mijn meisjesnaam natuurlijk anders is. We hebben geregistreerd partnerschap en ik heb Michel z’n achternaam aangenomen :). We hebben voor de makkelijkheid maar ja gezegd, maar zoals je misschien wel weet vind ik ons gewoon verloofd :P. Dat zijn we namelijk óók. Lekker duidelijk he ;).

Het tapijt hier doe me denken aan Engelse drop.

De vloedbedekking is ook vrij apart te noemen. Maar de kamer is wel heel erg mooi.

Wooh een bubbelbad voor twee personen. Super chill.

En een regendouche. Heerlijk.

Comfy outfit voor een drankje beneden. Het behang en de vloer lopen in elkaar over. Je moet geen LSD nemen als je hier verblijft ;).

Boven spieken we even bij de spa van het hotel. Er is een prachtig zwembad op de 14e verdieping, en een schoonheidssalon. Als ik dit nou eerder had geweten..

We chillen even bij de ‘Purple Lounge’. Goh, hoe zouden ze aan die naam komen?

Chocomelk en koffie. Even bijkomen hoor. We zijn er trouwens achter gekomen dat we geen opladers mee hebben voor de telefoons. Oh no, wereldramp. Bij de balie in het hotel hebben ze ook geen laders. Al met al overleven we het wel goed hoor, met alleen elkaar als gesprekspartner.

Boven chillen we nog even op bed, ik sluit zelfs bijna m’n ogen even. Daarna verruil ik mijn Nikes voor een paar hakken.

En weer naar beneden toe.

Vorige keer hadden we hier ook al zo lekker gegeten. Ik moet me inhouden om niet weer voor het zelfde te kiezen.

Uiteraard een broodje vooraf, de aioli is heftig maar gelukkig eten we het allebei, anders was een van ons sowieso knock out gegaan.

Hmm varkenshaas met pepersaus! Ik laat de patat voor wat het is, dat had ik in de middag natuurlijk al gegeten. Ik vraag aan Michel of hij kan proeven of die gele blokjes ananas zijn. Ik vond het al een beetje vreemd dat er ananas bij zou liggen, maar wilde toch even weten wat het was in verband met mijn allergie. Pastinaak dus. Ik heb nog nooit iemand zo snel zien kauwen en iets wegspoelen haha. Sorry Michel.

We delen het toetje en kliederen heel kinderachtig met de warme chocolade saus. Het blijft verbazingwekkend (?) dat dit dan hard wordt wanneer het in aanraking komt met ijs. Stel kleuters.

We bestellen een drankje voor mee naar boven. Ik kies voor een mojito. 

Tijd om in bad te gaan met de Lush bruis’ster’ (Stardust) hij ruikt erg lekker en het hele bad is voorzien van heel veel glitters. Man ik wil ook een bad thuis :(.

Het was misschien niet heel verstandig om met een volle maag een warm bad in te gaan. We zijn allebei super rozig en vallen dan ook bijna in slaap tijdens All You Need Is Love. Echt heel erg spannend zo’n zaterdagavond zonder baby. We geven elkaar nog cadeautjes, anders waren we die ook weer vergeten. Ik heb van Michel een driftcursus gekregen! Hij weet wel hoe hij zijn vrouw blij maakt. Ik ben helemaal in de wolken, dit staat al zo lang op mijn bucket list. Natuurlijk ga ik er ook een stuk over schrijven :). Naast een stel kleuters zijn we ook bejaarden, zo blijkt want we zijn echt verrot. Maar we slapen wel heerlijk. Hoewel ik tot twee keer toe droom over Chinezen die in onze tuin staan, ik heb dan ook om 6 uur ’s ochtends nog mijn telefoon van vliegtuigmodus gehaald om op de camera (gericht op de tuin) te kijken of het nou echt een droom was of niet.

Op naar de volgende dag..

Madelaine

 

 

2 Comments

 • Reply BestDarlene augustus 15, 2018 at 21:40

  I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month.
  You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
  for more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website
  BestDarlene onlangs geplaatst…BestDarleneMy Profile

 • Reply KaseyJuicy juli 6, 2018 at 06:16

  I often visit your blog and have noticed that you don’t update it often. More frequent
  updates will give your page higher authority &
  rank in google. I know that writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with
  miftolo’s tools which will shorten the time of creating an article to
  a few seconds.
  KaseyJuicy onlangs geplaatst…KaseyJuicyMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.