PLOG – 24 Oktober

oktober 27, 2015

Moe. Moe. Moe. Maar wel een nieuwe dag en een nieuwe plog. We werden wakker in het heerlijke, gigantische bed in Rheden, gingen op zoek naar ontbijt en aten chinees bij mijn vader.

Rise and shine! De zon is wederom nergens te bekennen maar hey, het uitzicht blijft alsnog mooi. Ik zou willen dat dit mijn achtertuin was.

Rise and shine! De zon is wederom nergens te bekennen maar hey, het uitzicht blijft alsnog mooi. Ik zou willen dat dit mijn achtertuin was.

Sinds ik zwanger ben douche ik twee, soms drie, keer per dag. Geen idee waarom maar blijkbaar bevalt het (haha no pun intended). Vandaag een recensie van de douche in Rhederoord: KAK. Hij was vrij klein en er was weinig druk. Fris en wel maar in de steigers. Deze superhandig toilettas komt van Primark.

Sinds ik zwanger ben douche ik twee, soms drie, keer per dag. Geen idee waarom maar blijkbaar bevalt het (haha no pun intended). Vandaag een recensie van de douche in Rhederoord: KAK. Hij was vrij klein en er was weinig druk. Fris en wel maar in de steigers. Deze superhandig toilettas komt van Primark.

Outfit. Het heilige kledingstuk voor alle zwangeren out there: leggings. Een basic zwart jurkje van H&M, AirMax ones en mijn Emporio Armani tas.

Outfit. Het heilige kledingstuk voor alle zwangeren out there: leggings. Een basic zwart jurkje van H&M, AirMax ones en mijn Emporio Armani tas.

HOI! HOI MICHEL Z'N ONDERLICHAAM

HOI! HOI MICHEL Z’N ONDERLICHAAM

Het plan was om te ontbijten bij het hotel. We hebben een seconde bij het ontbijt gespiekt, het was niks voor ons. Wederom best culinair, 383 stukken kaas en zo. Ik ben een simpele vrouw, ik wil een croissantje en een goed kop koffie. Er waren geen croissants.. We besluiten om maar bij de Intratuin wat te gaan eten, we hebben immers nog wat solar lampen nodig. Ik heb, zoals elke vrouw, mijn hele tas vol met onnodige dingen. Laten die ontbijtkoekjes nu goed van pas komen.

Het plan was om te ontbijten bij het hotel. We hebben een seconde bij het ontbijt gespiekt, het was niks voor ons. Wederom best culinair, 383 stukken kaas en zo. Ik ben een simpele vrouw, ik wil een croissantje en een goed kop koffie. Er waren geen croissants.. We besluiten om maar bij de Intratuin wat te gaan eten, we hebben immers nog wat solar lampen nodig. Ik heb, zoals elke vrouw, mijn hele tas vol met onnodige dingen. Laten die ontbijtkoekjes nu goed van pas komen.

Voor mijn vader maak ik snel een foto van deze Citroen DS.

Voor mijn vader maak ik snel een foto van deze Citroen DS.

Ik houd van het bos. Bos hou je ook van mij?

Ik houd van het bos. Bos hou je ook van mij?

Dan begint de nachtmerrie. We gaan naar de Intratuin.

Dan begint de nachtmerrie. We gaan naar de Intratuin.

Oh klein detail. Deze intratuin heeft de grootste kerstshow van Nederland. En laat die nou net zijn begonnen. En laat het nou net een zaterdag zijn. En laten toeristen nou onwijs van zaterdagen en kerst houden. Oh vreselijk. We willen alleen lampen halen voor in de tuin en ontbijten :')

Oh klein detail. Deze intratuin heeft de grootste kerstshow van Nederland. En laat die nou net zijn begonnen. En laat het nou net een zaterdag zijn. En laten toeristen nou onwijs van zaterdagen en kerst houden. Oh vreselijk. We willen alleen lampen halen voor in de tuin en ontbijten :’)

Het is echt, verschrikkelijk. Er stonden denk ik wel 40 kerstdorpjes, duizenden huisjes voor in die kerstdorpjes, mensen die vergaderen midden in het gangpad, bejaarden die een dagje uit hadden, kinderen die nepsneeuw wilde eten, en dan twee mensen die gewoon eigenlijk een grote fout hebben gemaakt door hier te zijn.

Het is echt, verschrikkelijk. Er stonden denk ik wel 40 kerstdorpjes, duizenden huisjes voor in die kerstdorpjes, mensen die vergaderen midden in het gangpad, bejaarden die een dagje uit hadden, kinderen die nepsneeuw wilde eten, en dan twee mensen die gewoon eigenlijk een grote fout hebben gemaakt door hier te zijn.

KERST EVERYWHERE

KERST EVERYWHERE

Yes, we hebben eindelijk na lang zoeken en in een soort kerstballenhal een speurtocht te hebben gedaan, het eetcafe gevonden. KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE.

Yes, we hebben eindelijk na lang zoeken en in een soort kerstballenhal een speurtocht te hebben gedaan, het eetcafe gevonden. KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE KOFFIE

Hier nog mijn poffertjes zonder stroop. Met waren ze veel lekkerder natuurlijk, helaas geen croissantje. Maar goed het is tenminste iets. Michel heeft een broodje gezond. Zonder ham. Dus eigenlijk een duur broodje kaas.

Hier nog mijn poffertjes zonder stroop. Met waren ze veel lekkerder natuurlijk, helaas geen croissantje. Maar goed het is tenminste iets. Michel heeft een broodje gezond. Zonder ham. Dus eigenlijk een duur broodje kaas.

We zijn blij: lampen, kattenvoer en Sanicat kattengrit. Mocht je een poes hebben, of meerdere zoals wij, en je vind de kattenbak stinken? Koop dit, echt we hebben nooit last van geurtjes uit de kattenbak. Nog een meevaller was dat we meer op onze Intratuin bonnen hadden staan dan gedacht. We betalen dus helemaal niks voor al dit spul. Gelukkig maar.

We zijn blij: lampen, kattenvoer en Sanicat kattengrit. Mocht je een poes hebben, of meerdere zoals wij, en je vind de kattenbak stinken? Koop dit, echt we hebben nooit last van geurtjes uit de kattenbak. Nog een meevaller was dat we meer op onze Intratuin bonnen hadden staan dan gedacht. We betalen dus helemaal niks voor al dit spul. Gelukkig maar.

Vervolgens gaan we naar Arnhem toe. Eerst 383 rondjes rijden voor een plekje dichtbij het centrum. Maar we staan! Ergens op de 10e van een parkeergarage.

Vervolgens gaan we naar Arnhem toe. Eerst 383 rondjes rijden voor een plekje dichtbij het centrum. Maar we staan! Ergens op de 10e van een parkeergarage.

Bij de V&K ben ik in de veronderstelling dat ik een superlief en zacht voetenzakje met vosjes afreken voor mini. Bij thuiskomst blijkt dat er stomme sterretjes op staan GRRRR STOMME VERKOPERS.

Bij de V&K ben ik in de veronderstelling dat ik een superlief en zacht voetenzakje met vosjes afreken voor mini. Bij thuiskomst blijkt dat er stomme sterretjes op staan. Sterretjes zijn wel oke maar niet als je lieve vosjes verwacht. Nou, mini moet het er maar mee doen hoor. Deze foto is trouwens van de Zara. Ik smeer Michel een jas aan die hij moet hebben want hij staat echt super. Hij koopt hem. Goed zo. 

Arnhem. Vind er geen bal aan. Michel vind het ook niet leuk. Mooi. De intratuin was gezelliger.

Arnhem. Vind er geen bal aan. Michel vind het ook niet leuk. Mooi. De intratuin was gezelliger.

Ik koop een fluidline bij MAC voor m'n wenkbrauwen.

Ik koop een fluidline bij MAC voor m’n wenkbrauwen.

Toepasselijke kaart voor mijn moeder. Ik stap een of ander vegan winkeltje binnen, het is er best druk. Zitten de Groene Meisjes hun boek daar te signeren! Grappig. Was even 'starstruck' ondanks dat ik niks met groen en vegan dingen heb. We willen nog een kaart halen voor mijn vader, vandaar dat ik bij een kaartenrek sta. De beste man was gister jarig.

Toepasselijke kaart voor mijn moeder. Ik stap een of ander vegan winkeltje binnen, het is er best druk. Zitten de Groene Meisjes hun boek daar te signeren! Grappig. Was even ‘starstruck’ ondanks dat ik niks met groen en vegan dingen heb. We willen nog een kaart halen voor mijn vader, vandaar dat ik bij een kaartenrek sta. De beste man was gister jarig.

We geven je nog een kans Arnhem. Via twitter werd ik getipt om bij Urban Chef te gaan eten.

We geven je nog een kans Arnhem. Via twitter werd ik getipt om bij Urban Chef te gaan eten.

Dus dat doen we dan maar. Het ziet er gezellig uit hier.

Dus dat doen we dan maar. Het ziet er gezellig uit hier.

Deze koffie is echt hemels! Daar was ik best aan toe.

Deze koffie is echt hemels! Daar was ik best aan toe.

We nemen allebei een BLT sandwich. Heerlijk brood, goede cheddar. YES! FOOD! Hier maak je me echt heel erg blij mee.

We nemen allebei een BLT sandwich. Heerlijk brood, goede cheddar. YES! FOOD! Hier maak je me echt heel erg blij mee.

Oké doei. We gaan richting Stolwijk, naar mijn vader toe. Onderweg moet ik natuurlijk weer plassen.

Oké doei. We gaan richting Stolwijk, naar mijn vader toe. Onderweg moet ik natuurlijk weer plassen.

We komen Jezus nog even tegen. Ik doe een poging tot slapen in de auto maar dat lukt niet.

We komen Jezus nog even tegen. Ik doe een poging tot slapen in de auto maar dat lukt niet.

Dan ineens is er een pondje. Michel en ik grapte in Arnhem dat 'Schoonhoven veel leuker was'. En dit pondje brengt ons naar... juist.  Vinden we leuk.

Dan ineens is er een pondje. Michel en ik grapte in Arnhem dat ‘Schoonhoven veel leuker was’. En dit pondje brengt ons naar… juist. Vinden we leuk.

Spanning en sensatie.

Spanning en sensatie.

We varen! En het kost 2,60. Valt mee toch?

We varen! En het kost 2,60. Valt mee toch?

En dan zijn we ineens in Stolwijk beland. Mijn zus, zwager en twee neefjes zijn er ook. Gezellig! Er zijn hapjes en we bestellen chinees. Uiteindelijk krijg ik hartkloppingen van de moeheid. Meh. We hebben natuurlijk redelijk wat gelopen, maar die moeheid is wel heel irritant.

En dan zijn we ineens in Stolwijk beland. Mijn zus, zwager en twee neefjes zijn er ook. Gezellig! Er zijn hapjes en we bestellen chinees. Uiteindelijk krijg ik hartkloppingen van de moeheid. Meh. We hebben natuurlijk redelijk wat gelopen, maar die moeheid is wel heel irritant.

Mijn neefje van 7 heeft een of ander hyperdeluxe leerboek voor z'n school. Deze panda staat symbool voor z'n tante ;). Thuis plof ik op de bank met de nieuwe Linda, en gaat Michel nog even naar een andere verjaardag toe. Ik houd m'n ogen bijna niet meer open. De volgende dag moest ik ook nog wat dingen na m'n werk doen dus het is verstandig om thuis te blijven. Dat was de plog van 24 oktober. Niet heel spannend, maar soit!

Mijn neefje van 7 heeft een of ander hyperdeluxe leerboek voor z’n school. Deze panda staat symbool voor z’n tante ;). Thuis plof ik op de bank met de nieuwe Linda, en gaat Michel nog even naar een andere verjaardag toe. Ik houd m’n ogen bijna niet meer open. De volgende dag moest ik ook nog wat dingen na m’n werk doen dus het is verstandig om thuis te blijven. Dat was de plog van 24 oktober. Niet heel spannend, maar soit!

Yours truly,

Madelaine

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge