Sporty met Esprit

februari 21, 2016

Als er een ding belangrijk is aan je work out is het wel je kleding. Als je sportkleding niet lekker zit dan beweeg je ook een stuk minder lekker. Vaak denk je bij sportkleding aan de grotere sportmerken zoals Nike en Adidas. Maar toen ik werd gevraagd om een keer een kijkje te nemen bij Esprit was ik positief verrast.

sportwear--w_lookbook_7_1453818907

De sportkleding van Esprit is mooi, kwalitatief goed en ook nog eens redelijk geprijsd. Zo heb je al een mooie jersey sportbroek voor 44,99. Het is niet het aller goedkoopste maar als je lang met je sportkleding doet is het natuurlijk wel de investering waard. Zo’n fijne sportbroek combineer je met een flowy sportshirtje, gemaakt van materiaal dat wel tegen een goede work out kan. Ook kan je bij Esprit terecht voor mooie sport BH’s, niet geheel onbelangrijk tijdens het sporten. Tijdens yoga vind ik het vooral fijn wanneer sportkleding comfortabel en niet te strak zit. Zo’n flowy shirt is dus perfect voor wanneer je ook graag in de knoop ligt tijdens yoga.

spring-fever-home_row2_right_1455720190

En wanneer al dat harde werken zijn vruchten af werpt kan je ook bij Esprit terecht voor leuke kleding ná het sporten. Zelf vind ik de kleding van Esprit altijd netjes en gekleed, hoewel er in de webshop ook genoeg casual kleding tussen staat. Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Er is namelijk ook leuke kinderkleding te vinden en ook aan de man wordt gedacht. En wat denk ik niet veel mensen weten is dat Esprit ook een home afdeling heeft waar je terecht kunt voor leuke accessoires in huis. Zoals een leuke kaarsenhouder waarmee je meteen wat sfeer in je woning brengt. Moet je die natuurlijk niet van tafel stoten wanneer je fanatiek aan het sporten bent geslagen in de woonkamer ;).

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge