NIVEX TEST – L’Oréal Elvive Extraordinary Clay

juli 26, 2016

De afgelopen 6 weken heb ik als bloginsider deze nieuwe lijn van L’Oréal getest. Bij dezen een kleine review! Ps mijn eerste vlog staat online op mijn YouTube kanaal.  Ik heb de reeks ‘NIVEX VLOGT’ maar nu ook ‘NIVEX TEST’ ;). Lekker schreeuwerig zo met die capslock.

13413578_1016990961671116_5486959873743864414_n

Oké op naar de ervaringen..

De nieuwe lijn van L’Oréal bevat 3 typen fijne klei en is het meest geschikt voor normaal haar dat neigt vet te worden. Nou is mijn haar sinds de bevalling en de ombré echt verschrikkelijk geworden. Het valt heel erg snel uit (hoera, ontzwangeren) en het is aan de onderkant vrij droog. Boven op wordt het, al helemaal na een motorrit, redelijk snel vettig. Vaak is droogshampoo dan mijn grote redmiddel! Maar ik ben niet zo’n fan van de witte waas die ongeveer 90% van de droogshampoo’s achterlaat.

De producten:

Verfrissende Shampoo– Ruikt heerlijk, schuimt goed en zorgt ervoor dat je haar schoon aanvoelt. De shampoo is zonder siliconen (pluspunt) en zorgt voor luchtig haar. Met dat laatste ben ik het compleet eens, mijn haar voelt echt luchtiger aan en dat zonder veel pluis of droogte.

27943725703_1265a51236_c

Verfrissende Crémespoeling – Dezelfde heerlijke geur, verzwaart het haar niet, voedt, geeft een levendige glans (true). Doet dus eigenlijk het zelfde als de shampoo maar is meer voor het voedende gedeelte. Samen met de shampoo is het echt een gouden combinatie. Ik zou dus wel allebei deze producten gebruiken voor het beste effect.

28275326000_0c7074a4cd_c

Clay Spray Droogshampoo – Waar droogshampoo voor dient weet iedereen onderhand wel. Deze droogshampoo laat geen witte waas achter en verfrist het haar direct. Na een lange motorrit en typisch helmhaar is dit de redder in nood. Een fijne droogshampoo, ik moet eerlijk zeggen dat ik van de klei niks merk. Hij werkt gewoon prettig..

28559292695_80ac62815c_c

Ik was een beetje bang dat de producten van L’Oréal een beetje uitdrogend zouden zijn. Mijn eerdere ervaringen met shampoo/conditioner zonder siliconen waren niet echt om over naar huis te schrijven.

Normaal heb ik altijd vrij voedende producten en het kwam op mij over dat dit meer voor glans en zo is. Gelukkig was ik na de eerste keer proberen al positief verrast! De geur is echt overheerlijk, zoet & fris tegelijk. Daarnaast maakt het mijn haar mooi glad, pluist het minder snel, verzorgt het ook nog eens en kan ik inmiddels 3 a 4 dagen zonder mijn haren te wassen. Als ik het op dag twee nog een keer krul weet ik dat ik er de komende twee dagen geen omkijken naar heb. Wanneer ik heb gesport of veel motor heb gereden was ik het natuurlijk wel eerder. Niemand wil naar een hoofd vol vet haar kijken ;). Ik vind dat zelf ook niet zo heel erg prettig aanvoelen. Nu ik de lijn inmiddels zes weken probeer kan ik wel stellen dat ik heel erg tevreden ben. Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!

Je kan deze producten bij elke drogist vinden. De shampoo kost 4,49, de conditioner 4,49 en de droogshampoo 5,99.

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.