NIVEX goes MFMM

mei 11, 2016

Wat een afkorting in de titel ;). Ik bedoel hier mee de Motor-Forum Mega Meeting. Sinds een aantal jaar, geen idee hoe lang al, wordt er in het tweede weekend van mei een meeting georganiseerd voor alle leden van het Motor-Forum. Er is ook een versie in september maar daar ben ik nog nooit bij geweest.

IMG_0901

Dit was alweer de 4e keer in 5 jaar dat ik ging, vorig jaar was het helaas slecht weer en ik ben echt een #mooiweerrijder. Gelukkig was het dit jaar echt heerlijk, het zonnetje scheen, de S1000RR was schoon, de GoPro stond aan.. tijd om te gaan.

Samen met vriendin Kirsten en haar vriend Ronald reden we vanuit Berkel en Rodenrijs naar Veenendaal toe. Er zijn vaak wel locaties waarbij je met mensen uit bepaalde topics kunt meeten, je kan er ook heen als je geen lid bent hoor, zo rijd je met een grote stoet naar de mega meeting. Erg gezellig, maar ook wel erg druk! Ik heb wel eens meegereden met de groep uit Zuid-Holland en dat was prima. Ik ben zelf geen grote fan van met onbekenden (motor) rijden, je weet toch niet hoe iemand rijdt en ik heb al vaak genoeg mee gemaakt dat er weer precies voor mijn neus een wheelie wordt gemaakt.

Genoeg gezeur :), samen reden we dus op naar Veenendaal om daar rond half 1 aan te komen. De meeting begint altijd al rond 11, en het is wel zo leuk om er ook rond die tijd er te zijn omdat je dan in de topdrukte zit. Ook zitten dan alle fotografen klaar, zo weet je zeker dat je later nog een mooi plaatje van jezelf terug kan vinden.

IMG_0904

We vertrokken wat later maar dat mocht de pret niet drukken. Toen wij eenmaal geparkeerd hadden, gelukkig was er nog ruimte, en  eenmaal onze pakken open/los gemaakt (die hitte..) kwam Brag & Boost (een motorclub) net aangereden onder begeleiding van de politie. Ze maakte zoveel herrie dat het alarm van de S1000RR meerdere malen af ging :’). We liepen nog een rondje over het terrein, dronken wat bij de McDonalds en ineens was ongeveer 80% van alle motoren weg toen wij uit de Mac stapte.

26674530880_459f4a9996_z

 

 

Na een klein uurtje hadden we het alweer gezien en stapten we op om nog een klein stukje binnen door te rijden en daarna richting huis te gaan. Ik ging weer verder met moederdag vieren maar begon de dag al goed door heerlijk wat kilometers met de motor te maken.

PS, kom je 4 juni ook naar Cars & Coffee Nederland in Dordrecht?

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.