Music Favourites

maart 31, 2016

Telkens als ik mijn Random Favourites maakte vergat ik er om mijn favoriete muziek van dat moment er bij te zetten. Bij dezen een post over liedjes die ik momenteel grijs draai en knetterhard op meezing. Mijn muzieksmaak is super breed dus het is echt een mix van alles. Gewoon even een random post tussendoor.

In de auto luisteren Michel en ik altijd FunX, ze draaien heel veel verschillende muziek en niet alleen maar top 40 nummers. Enkele nummers heb ik dus ook ‘leren kennen’ door FunX. Andere heb ik ontdekt via Spotify of kende ik al.

Bracket – Panya (ft. Tecnomiles). Jaaa dit nummer is gewoon zo zomers en vrolijk dat je hem bijna niet niet leuk kan vinden. Heerlijke schoonmaakmuziek.

Tsja de teksten gaan werkelijk nergens over (de clips ook niet echt, wie belt er nou met z’n geld?) maar ik blijf gewoon fan van Rae Sremmurd. Ik moet ook bekennen dat als ik niet zwanger was geweest (en bevallen ;)) ik afgelopen december aanwezig zou zijn bij hun concert in de Melkweg. No Flex Zone is nog steeds de grootste favoriet, maar By Chance is ook lekker. Arme Jasmin he dat ze zit meekrijgt, ha.

Een ‘oldie but a goodie’. Fire van Kasabian is al een paar jaar oud en draai ik behoorlijk vaak tijdens mijn wandelingen.

En zo ga ik weer door naar The Black Keys, een van mijn favoriete bands. Ik heb alle albums grijs gedraaid en ben in 2013 naar hun concert geweest in de Ziggodome. Soms luister ik een tijd niet naar een band omdat ik de nummers dan wel weer genoeg heb gehoord, zo ook met The Black Keys. Ik heb ze weer helemaal herontdekt, heerlijk.

Deze komt wel uit de top 40 (noem je dat nog zo?), hij komt vaak voorbij op muziekzenders maar het is dan ook een lekker voorjaarsnummertje. Ik vind haar stem prachtig.  Ook live klinkt dit goed. Dit nummer doet me denken aan mijn eerste motorrit sinds een lange tijd, geen idee waarom hoor maar ik koppel nummers vaak aan gebeurtenissen.

Gold van Kiiara is ietwat alternatief maar steengoed. Tevens een grote favoriet tijdens mijn wandelingen en het schrijven van blogposts; chille achtergrond muziek.

Ik heb gewoon een zwak voor Drake en een hekel aan Rihanna, toch kan ik Work wel waarderen. Al is het om de sexy clip.. en Drake.. oja en Drake.

Ook Team van Iggy Azalea vind ik een heerlijk nummer, haar vorige nummers waren van iets mindere kwaliteit en echt goed blijft ‘Work’ (niet verwarrend met bovenstaande Work) toen ze nog rapte over Louboutins. Iggy blijft een leuk mens, althans dat denk ik ;). Team is gelukkig een stukje beter dan die barslechte collab met Britney. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Dit zijn enkele favorieten van het moment, zoals je ziet is mijn muzieksmaak best breed en gaat het van links naar rechts.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge