Meer persoonlijke stukjes op NIVEX

oktober 22, 2017

Hi!

Ik had gewoon even zin om ‘bij te bloggen’ (excuus Lindsay, ik pik even je woord).. Ik wil namelijk meer persoonlijke artikelen gaan delen, gewoon zoals ik het vroeger ook al deed. Je kan dus denken aan fotodagboeken (vind ik altijd erg leuk om te lezen), wat meer ‘kletsvideo’s’, een get ready with me, gewoon een ouderwetse rant. Van alles dus.

Blaadjes kopiëren

Ondertussen blog ik nu 2,5 jaar op NIVEX en ik vind dit écht geweldig. Als iemand ergens ineens mijn blog benoemt dan krijg ik een hele lading vlinders in mijn buik. Ook heeft mijn blog mij hele leuke dingen gebracht, ik bedoel.. ik schrijf over de meest leuke auto’s, mag naar events en mijn algehele kennis over auto’s en motoren kan ik delen. Hoe tof is dat?! Wat je misschien niet weet (of wel als je mij al héél lang volgt) is dat ik al jarenlang mijn stukjes op het internet gooi. Ik ben denk ik in 2007 begonnen op Hyves, jaja. Ik schreef onder andere super interessante verhalen -kuch- over mijn scooter of over een van mijn kalverliefdes. Daarnaast gooide ik zo nu en dan wat online over mijn struggles.

Ik merk dat ik een beetje weerstand voel tegen alleen maar het perfecte plaatje delen.

Natuurlijk is het leuk om op Instagram rond te neuzen en zoek ik op Pinterest ook genoeg dingen die mij blij maken. Maar het voelt soms ook niet ‘natuurlijk’ om alleen maar leuke dingen te delen, gewoon omdat ik ook een mens ben met gevoelens en ups and downs.

Mean-Girls-GIF-I-Wish-I-Could-Bake-A-Cake-Full-Of-Rainbows-and-Smiles

tumblr_nrvfhrm4Qa1tidm0yo1_500

tenorHeel perfect is deze GIF’jes reeks niet, maar ik moest hem gewoon delen. Uit een van mijn favoriete films: Mean Girls.

Lang heb ik mij tegen laten houden omdat anderen hier wel eens een mening over kunnen hebben of omdat zakelijke relaties dan ook een kijkje kunnen krijgen in mijn leven. Ook denk ik natuurlijk na over wat jij als lezer wilt lezen, en ik neem aan dat je mijn blog leest omdat je mij interessant vindt en niet alleen foto’s van onze BMW M’s wil zien ;). Vandaar dat ik wat meer naar mijn eigen verwachtingen ga luisteren en wat meer persoonlijke verhalen ga delen. Je hoeft het niet te lezen, maar ik zou het leuk vinden als je dat wel doet. Gewoon, omdat dat dat voor mij ook bij NIVEX hoort. Ik noem het niet voor niets een lifestyleblog met een tintje snelheid, en dat ga ik er ook weer gewoon van maken.

Dus stick around, vind ik namelijk leuk.

 

4 Comments

 • Reply Lenneke / freelennse.nl oktober 24, 2017 at 10:11

  ZIN AN!

 • Reply Sabine oktober 23, 2017 at 15:45

  yes please!!

 • Reply Mathiske oktober 22, 2017 at 23:24

  Vind ik ook leuk!
  Mathiske onlangs geplaatst…Weekoverzicht -Week 42- Nazomer, baby’s en EngelandMy Profile

 • Reply Yasmin oktober 22, 2017 at 23:20

  Ja leuk! Ik hou van oprechtheid, eerlijkheid. Daarmee kun je juist ook anderen helpen die met dezelfde dingen zit of over nadenkt.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.