LIFE – Pregnancy Questions #1

juli 15, 2015

Nu ik al 17 weken op de teller heb staan vond ik het wel een leuk idee om weer een klein zwangerschapslogje te tikken. Geïnspireerd door de meiden van Littlewonderworld ga ik ook drie keer de zwangerschapstag invullen. Ook wel ‘pregnancy questions’. Dus, mocht je benieuwd zijn naar wat geklets over mijn zwangerschap; feel free to read. Nummer 2 komt over 10 weken, en nummer 3 over 20 (als we dat halen natuurlijk).

11311724_938876332843384_1893260539_n

Hoe ver ben je nu?

Op dit moment ben ik precies 17 weken zwanger.

Hoe veel ben je aangekomen?

Oh eh gelukkig nog maar 4 kilo. Maar die knop om aan te komen heb ik echt moeten omzetten. Ik vond het zo onwijs niet leuk. Als ik nu foto’s maak dan vind ik het nog niet echt geweldig hoe ik er op sta. Maar goed, het is voor een goed doel.

Zwangerschapskleding?

Yes, sinds week 11 kan ik echt mijn broeken niet meer goed aan. Helaas vind ik de Mamalicious broeken niet echt skinny genoeg, die moet ik dus nog even laten vermaken. Shirtjes draag ik nog wel gewoon, ook nog in dezelfde maat.

IMG_5708

Striae?

Ja er is al wel een goede streep te zien, en er komen hele kleine lichte bij. Ik smeer me elke dag in en glibber zowat mijn kleding uit (door de olie he) maar nope, het helpt niet echt.

Slaap?

De hele dag, ik mag blij zijn als ik echt goed productief kan zijn. Als ik een dag heb gewerkt kan ik daarna echt niet meer klussen. Dat voelt wel rot want Michel werkt zich het schompes voor ons huis, en ik ben te moe om al een schroevendraaier te pakken. Ik plan nu ook wel echt mijn avondjes in, de ene avond thuis en de andere iets doen. Een hele dag doorgaan is dus echt kapot zijn de volgende dag. Uitslapen zit er niet meer in, iemand danst op mijn blaas en dat kan ik dus echt niet ophouden.

Beste moment van deze week?

Dat we geen verhoogd risico hebben qua hartafwijkingen -dat zit wel in mijn familie. En van vorige week: dat we een meisje krijgen! Oh en de eerste kleine trapjes, echt heel bijzonder om te voelen.

IMG_5656Slechtste moment van deze week?

De moeheid en misselijkheid :(. Maar dat is elke week wel het zelfde eigenlijk.

Mis je iets?

Wijn, een sigaretje en een broodje Filet American. Daarnaast word ik onwijs jaloers als Michel carpaccio eet.

Bewegingen?

Een klein beetje, nog niet heel erg veel. Michel wil zo graag onze kleine dame voelen, mja nog even geduld hebben.

 

Food Cravings?

Koekjes, taart, snoepjes, chocolade, Nesquick. Genoeg zoetigheid dus.

Iets dat je misselijk of bleh maakt?

Kipfilet, kattenvoer, MICHEL DIE BIER DRINKT. Gadverdamme zeg, die bierlucht is echt niet te harden. En dan wilt hij mij een kusje geven voor het slapen gaan, nou met m’n neus dicht misschien ;).

Geslacht?

Een meisje <3. Ik zit op een kneiterroze wolk joh.

Kwaaltjes?

Moeheid, misselijk, snel geïrriteerd -oeps-.

Navel in of uit? 

In, en mijn piercing zit er ook nog in.

Blij of chagrijnig?

50/50. Zwanger zijn vind ik niet onwijs een feest, maar die roze wolk is er wel. Oh en ik word dus heel snel moe van ‘domme’ dingen. Mensen die langzaam voor mij lopen in een winkel, mensen die slecht autorijden, dat ik zelf bijna geen energie soms heb. Hoe veel mensen zich bemoeien met mijn zwangerschap, man man man.

Waar kijk je naar uit?

Nog meer schopjes voelen, dat Michel ze ook kan voelen, kroelen met haar, de 3D echo en natuurlijk verhuizen.

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.