LIFE – LOVE

augustus 1, 2015

Ik schrijf wel eens over mijn ‘grote liefdes’ en hier bedoel ik dan onze auto’s en motor mee. Daarnaast ben ik ook wel eens ‘spontaan verliefd op’ of ‘staat mijn hart in vuur en vlam’ van andere bolides. Maar mijn allergrootste liefde is dus géén auto, maar mijn eigen vriend Michel. Omdat we vandaag 1,5 jaar samen zijn wilde ik een klein stukje schrijven over mijn liefde zonder PK’s. (Maar die dan wel weer de liefde voor PK’s deelt ;)).

Als iemand vraagt hoe we elkaar hebben leren kennen dan zijn er meerdere off/online scenario’s mogelijk. Want via een foto van de kat op Instagram (zij zat toen op een laptop met Autogespot open) wist hij wie ik was, er is ook nog een verhaal van een gezamelijke vriend en het offline verhaal is dus dat we elkaar hebben leren kennen bij het wassen van de auto’s. Waarbij die van mij meer vies werd dan schoon. Vervolgens reed de gezamelijke vriend een fietser aan, tijdens een ritje na het wassen (hoe romantisch) en kwamen we met elkaar in gesprek. Grappig is dat we allebei op precies hetzelfde moment, die dag, kunnen terughalen dat er sprake was van een vonk(je).

Dubai

We hebben geen rooskleurig begin gehad, en soms heb ik het gevoel dat we eerst de downs hebben gehad (en sinds een tijd alleen maar mooie momenten kennen). Iets waar ik wel heel blij (en vrij!) mee ben. Als kers op de taart verwachten we eind dit jaar onze dochter. Ik kan wel zeker zeggen dat ik van geen enkele man zo veel houd als van hem. Wat mij betreft zeggen we nog 60 jaar lang op het zelfde moment dezelfde dingen, praten we nog uren over auto’s en motoren, doen we debiel met onze kat Emma (en dochter), lachen we om elkaars droge grapjes en doen we nog lang genoeg af en toe koppig tegen elkaar. Terwijl ik dit dan ook glimlachend schrijf, merk ik hoe belangrijk liefde wel niet is. In moeilijkere tijden en in hele mooie en fijne tijden. Ik voel me de gelukkigste vrouw op de hele wereld met hem aan mijn zijde.

Zo, nu tijd voor minder zoetsappigheid ;).

– Madelaine

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge