LIFE – It’s a…

juli 5, 2015

Gisterochtend hadden we dan eindelijk de verlossende (no pun intended) echo. Sinds dag één wil ik namelijk weten of wij een jongen of een meisje krijgen. Ik heb diverse mensen losgelaten op de ‘nub’ theorie en daar kwam telkens het zelfde antwoord uit.

Bump ahead

Een echt voorgevoel had ik niet, tot ik de nekplooimeting liet uitvoeren. De echoscopiste zei dat het wel eens een meisje kon zijn. Ik was toen net 12 weken dus van 100% zekerheid viel niet te spreken. Toch bleef het wel in mijn achterhoofd rond spoken. Ik heb zelf drie neefjes en maar één nichtje. Daarnaast komt mijn vriend uit een echte mannenfamilie. En welke vrouw droomt nou niet van een meisje.

Na een echo van een kleine 15 minuten kwam het hoge woord er dus uit. Wij verwachten rond 22 december dit jaar een meisje. Ik kan gewoon niet geloven dat ik een eigen dochter krijg! Wanneer je soms wel eens denkt aan kinderen heb je een beeld voor je. In mijn geval was dit altijd met een jongen. Het is heel apart om dat beeld ineens bij te moeten stellen. Maar eerlijk, ik ben zo onwijs gelukkig. Ik hoop dat Michel de traditie voortzet en zijn dochter meeneemt naar de AutoRai. Haar eerste motorrijles boek ik alvast voor in 2033. Geen druk hoor 😉 Gewoon (hopelijk) een hele stoere vrouwelijke mini petrolhead.En heb ik een legitieme reden om de kinderkamer aan te kleden met wat schattige Marie dingetjes (van de Aristocats). Maar roze tutu’s komen er bij ons niet in. Althans, dat zeg ik nu.

Vlak voor onze vakantie zal ik nog wat nieuwe blogjes posten, maar nu zit ik even op een knalroze wolk.

-Madelaine

1 Comment

  • Reply LIFE - Het 2e trimester - NIVEX november 26, 2015 at 08:01

    […] Barendrecht toe om er achter te komen of we een jongen of meisje kregen. Dat verhaal kan je verder hier lezen. Anyways, dat het een meisje was is alle echo’s erna elke keer bevestigd, gelukkig maar. […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge