LIFE – Hallo Oktober

oktober 1, 2015

Vandaag is het 1 oktober, de tijd vliegt wanneer je zwanger bent (of niet). Inmiddels wonen we al bijna twee maanden in ons nieuwe huis, hebben we kitten Nora ook al een maand bij ons wonen en is oktober een van de laatste maanden in ons leven waar in we kindloos zijn. Nog een maandje werken tot mijn verlof!

Morgen wordt mijn grote liefde (slijm) al weer 32! Dat betekent dat we dus een reden hebben om ongegeneerd taart te eten, iets wat ik sowieso al doe nu ik een craving heb naar alles dat zoet is, feesthoedjes op te zetten en zelfs twee keer zijn verjaardag te vieren. Ook kunnen we tot april onze leeftijden omdraaien, hilarisch..? Ik ben namelijk 23, hij (bijna) 32. Om het te vieren gaan we morgenavond naar  ‘De Resident’ in Den Haag, echt een aanrader als je van lekkere spareribs houdt.

In oktober is een van mijn favoriete feestdagen: HALLOWEEN. Ik ben wel eens, verkleed als kat, naar een feestje of twee geweest. Super leuk, wat mij betreft mag Halloween nog meer geintegreerd worden in Nederland. Ik vermaak me al tijden in de Xenos, zij hebben echt de leukste Halloween spullen. Maar gezien we een kleine kitten van 11 weken in huis hebben lopen is het niet zo heel verstandig om klein prul overal neer te leggen. Madame is al aan de haal gegaan met het nieuwe behang, de gordijnen, alle post van Michel (is blijkbaar leuk) en haar grote ‘zus’ Emma wordt geen seconde met rust gelaten. Verder is het hebben van een kitten heel leuk hoor.

Oh en waar ik echt onwijs van geniet is van cocoonen; heerlijk met dekentjes op de bank, bakkie thee erbij, series kijken met wat kaarsjes aan en genieten van de regen die tegen het raam tikt. Wat dat betreft is de herfst een van mijn favoriete seizoenen.

Levensechte knuffel.

Deze maand gaan Michel en ik voor geregistreerd partnerschap. Daarbij hoort (natuurlijk) ook een nieuwe achternaam, als ik iets bestel *geen eten ;)* ben ik al aan het oefenen met mijn nieuwe achternaam. Deels houd ik ook nog mijn oude, wellicht dat ik dan met ons echt trouwen compleet overga. Ben ik in ieder geval niet meer de enige Vos in huis. Het blijft wel gek om die ‘nieuwe’ te zien maar vind het wel heel erg leuk. Heb ik gewoon bijna een man joh!  Nu komt ‘ie echt niet meer van mij af *evil laughter* Dit deed me wel ineens beseffen dat ik op een punt ben in mijn leven waarop ik zo veel dingen heb die gewoon kloppen. We wonen in een prachtig huis, hebben twee katjes, bijna een baby dochter, twee auto’s (petrolheads check), een goede stabiele (en debiele) relatie, allebei werk en we zijn gezond! Op de kwaaltjes van de zwangerschap na gaat het met mij dus wel goed. Mentaal kan het soms wat beter. Zo voer ik een aardige strijd tegen de kilo’s (waar ik vrijwel niks aan kan doen). Maar hey, je kan niet altijd alles mee hebben. Anders is er ook niks aan. Ik denk dat ik me aan bevoorrecht mag voelen met wat ik net opnoemde.

Truus achter de wagen (Het is een Joolz Day in Elephant Grey geworden)

Verder ben ik heel benieuwd wat oktober me gaat brengen. Ik hoop dat de babykamer dan helemaal af is, de nesteldrang speelt inmiddels aardig op. Ook ben ik van plan wat zwangerschapsyoga lesjes mee te pikken ter voorbereiding op de bevalling (OMG!) en te gaan genieten van een heerlijke zwangerschapsmassage… Stiekem hoop ik ook op een babyshower, maar goed die plan ik zelf niet dus ik laat me maar verrassen HINT HINT HINT.

Het is voor mij de laatste maand werken voor ik met verlof ga. Ondanks dat ik qua studie nog even geen plannen heb, dat komt volgend jaar echt wel, heb ik het super naar m’n zin op mijn werk.  Voorheen vond ik alleen niks aan m’n vrije dagen, die zijn altijd doordeweeks en dan werkt Michel, tegenwoordig vliegen ze voorbij. Er wordt veel gezegd dat je als zwangere rust moet nemen en nu ik tegen het einde aan loop merk ik wel dat ik dat ook echt nodig ga hebben. Een hele dag werken en dan nog in de avond weg werkt niet altijd even lekker, maar goed. Ook die vermoeidheid gaat voorbij en voor ik het weet lopen we erbij als zombie’s door een kleine baby ;). Maar daar ben ik niet heel erg bang voor hoor!

 

Yours truly,

Madelaine.

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.