LIFE – Eigen huis en tuin.

augustus 6, 2015

De zoektocht naar een groter huis was al een klein beetje bezig toen ik in april een positieve zwangerschapstest in mijn handen kreeg. Ook al was ik toen nog geen 5 weken zwanger, dat we moesten verhuizen stond meer dan vast. Het vloog me soms zelfs naar de keel dat er nog maar zo weinig tijd was ;). Slaat natuurlijk nergens op, maar damn you hormonen. Met twee mensen én kat is een tweekamer appartement natuurlijk al niet heel erg ideaal, maar het was te doen.

Door een foutje van de woningbouw kreeg ik ineens het aanbod van een eengezinswoning in mijn e-mail. Gelukkig viel het bij ons beiden in de smaak en zijn we aan de slag gegaan. Inmiddels zijn we anderhalve week verwijderd van écht verhuizen. Vandaar het mindere aanbod aan artikelen op NIVEX. Maar no worries, zodra het internet is aangesloten en alles rustig is heb ik weer voldoende tijd om te bloggen.

Gelukkig hebben we ons eigen klusteam, maar Rob mag van mij wel de plantjes komen doen hoor.

Op dit moment is het voornamelijk reizen tussen het oude huis en het nieuwe, heb ik de Ikea vaker bezocht dan me lief is (ja echt) en weet in ondertussen meerdere verfsoorten uit elkaar te houden. Maar het wordt wel een echt paleisje :). Omdat ik zwanger ben lig ik soms vaker voor pampus op de bank, maar probeer ik alle kleine (of grote) dingen die ik kan ook wel te doen. In delegeren ben ik ook wel goed, maar ik wil ook gewoon productief zijn. De ene ochtend wacht ik op een kattenvoer bestelling die op het nieuwe adres wordt afgeleverd, de andere dag klim ik op de lader (eng) om raamkozijnen te schilderen. We schiet in ieder geval al een eind op. Thank god trouwens dat we geen discussies hebben over de inrichting, we hebben allebei dezelfde smaak. Het huis wordt vrij wit/grijs met hier en daar wat mintgroene accessoires. Kat Emma heeft al een mintgroen halsbandje om :-). Ook de babykamer wordt dus grijs, mint en wit, en GEEN roze. De enige uitzondering is een canvas met daar op Marie van de Aristokatten.

Als alles klaar is zal ik vast wel wat foto’s delen. Een kleine headsup dus wat betreft de radiostilte.

– Madelaine.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.