LIFE – (Bumpdate) Update

september 4, 2015

Het is weer tijd voor een kleine update met betrekking tot mijn zwangerschap en alle zin en onzin in mijn leven. Ik kan natuurlijk in het honderduit lullen over auto’s en motoren maar het grootste genot in mijn leven is het kleine meisje die rave party’s houdt in mijn buik. Op dit moment ben ik 24 weken zwanger, de laatste update was toen ik 18 weken zwanger was. De tijd vliegt! Het klinkt misschien onwijs cliché, maar het is gewoon zo. Ik mis soms wel dat beginnende buikje, maar vind het ook wel leuk om te zien dat ik echt zwanger ben (dik dus ;)).  Oh en die motor? Ja die is dus verkocht. Maar vanaf maart ben ik weer en route, dat beloof ik mezelf dus dan moet het ook gaan gebeuren. #ikwordechtgeenmoeke is dan ook in het leven geroepen. Niet dat ik echt een traan om de Honda heb gelaten, er komt toch iets leukers voor in de plaats en de nieuwe eigenaar is helemaal in zijn nopjes. Naast de motor is nu ook de E36 M3 verkocht, heel soms, ja echt heel soms mis ik ‘m. We hebben hem precies een jaar gehad, dat was ook wel voldoende.

Onze kleine dame heeft volgens mij een ontzettende hekel aan echo’s. Bij vrijwel elke echo lag ze namelijk met haar kont in de lucht, en op de meest onmogelijke manieren in mijn buik. Bij de nekplooimeting maakte ze het de echoscopiste moeilijk, bij de geslachtsbepaling wilde ze in eerste instantie niets laten zien, bij de 20 weken echo moest ik terug komen omdat haar hartje niet goed te zien was (en dat maakte mij HEEL ERG ongerust -hormonen he), vervolgens lag ze daar dus ook weer verkeerd maar op het einde en na een flink stuk trap lopen lukte het gelukkig wel. Ze is dus vrij eigenwijs. Zelfs wanneer haar ouders 90 euro moeten aftikken voor een 3D echo geeft ze ‘zero fucks’. Hand er voor, voeten d’r voor en een hand in d’r mond. Good luck. Gelukkig mogen we terug komen volgende week, ik kwam namelijk ietwat teleurgesteld thuis. Het enige dat ze echt goed wilde laten zien was haar neusje. Die lijkt namelijk op die van haar papa, bedankt voor de peepshow.

Verder voel ik haar bijna elke dag wel draaien, schoppen en raven. Dat is natuurlijk heel bijzonder, maar het voelt ook wel een beetje alien achtig. Michel heeft haar ook al enkele keren weten te voelen en zelfs mijn buik al omhoog zien gaan (dat zag ik dan weer niet). De babykamer is inmiddels ook al zo goed als klaar, de commode moet nog in elkaar en dan kunnen we de kleding (VEEL) op gaan ruimen en uitzoeken wat we nog nodig hebben (OOK VEEL). Het gros van mijn kleding pas ik inmiddels niet meer, maar ik vertik het om nog veel geld uit te gaan geven aan positiekleding. Het is stervensduur en eigenlijk ook wel heel erg lelijk. Dus mocht je mij rond november tegenkomen in een poezenonesie van de Primark, dan weet je wat de aanleiding is. Ik heb nog wel wat Mamalicious (die naam…) broeken die ik pas, maar ik kan heel wat shirts even in een vuilniszak doen en die op zolder leggen. De enige slimme aankoop die ik afgelopen week op het gebied van ‘fashion’  heb gedaan is een paar Uggs. Yes, die walgelijke schapenlaarzen. Ze zitten lekker, ik kan ze zelfstandig aantrekken (hoera, dus later in de zwangerschap ook nog) en gezien ik rond waggel in de winter is een paar warme schoenen niet geheel onverstandig.

Blub

Over zolders gesproken (ik haak zo lekker in), we zijn sinds 16 augustus helemaal over naar het nieuwe huis. Het is echt een onwijze verademing om ineens een grote woning te hebben en ik zal dan ook niet zo snel meer terug gaan naar een appartement. Binnenkort zal ik, als alles klaar is, een soort hometour laten zien.
Stiekem mis ik Delft soms nog wel, ondanks dat ik er slechts een jaar heb gewoond voelde het toch wel als thuis. Rotterdam is en blijft natuurlijk mijn echte thuis, maar het ‘thuis komen’ over de Kruithuisweg mis ik wel. Gelukkig woont mijn schoonfamilie daar dus zullen we nog vaak zat in Delft te vinden zijn, op de Ikea bezoekjes na dan. Verder is het nu in ons huis een stukje drukker sinds de komst van kleine kitten Nora. Emma vind het nog niet helemaal geweldig, maar het lijkt die kleine echt heel erg weinig te boeien. Ze hupst vrolijk in het rond en vind alles wel prima. Het gaat denk ik nog even duren voordat Emma compleet gewend is aan die kleine druktemaker (die haar speeltjes inpikt) maar we hopen dat het gewoon helemaal goed gaat komen.

Kleine Nora


Verder heb ik afgelopen week een hele leuke meeting gehad met Lindsay. Ze vierde namelijk haar 10 jarige blogverjaardag en ik had gereageerd dat het me leuk leek om te komen. Ik volg haar al enkele jaren en vind haar gewoon een onwijs leuke vrouw. Ik had wat jamkoekjes gemaakt en ging vol enthousiasme zondag richting Houten. Het was echt heel erg gezellig en wel even leuk om met andere vrouwen over zwangerschap en kindjes te kletsen. Het was geen moeke praat gelukkig en de middag vloog voorbij. Voor NIVEX had ik nog een meeting eind augustus met Ivana van EnterprisemeTV, zij reed namelijk in een Tesla Model S in een dag door heel Nederland. Naast dat het ijsje bij de Ijssalon goed smaakte vond ik het ook heel leuk om Ivana te ontmoeten. Ik zal nog een kleine recap schrijven over haar Tesla avontuur nadat ik de foto’s heb ontvangen.

Voor morgen staat de housewarming op de planning, ben ik momenteel  druk bezig met stukjes schrijven (o.a ook voor Trendymommy.nl!) en heb ik mijn handen dus vol aan die twee katten. Op autogebied is het nu even niet zo heel spannend bij ons, de E46 M3 staat nog uit elkaar maar moet het binnenkort wel weer gaan doen, en we zijn natuurlijk twee stuks kwijt uit ons wagenpark. Vooralsnog houden we de M5 als gezinsauto (wat een zwaar leven), maar het kan ook heel goed dat er volgend jaar een dikke 3-serie touring voor in de plek komt. Op motorgebied is het, op wat shoots na, dus ook vrij stil na de diefstal van de S1000RR en de verkoop van mijn CBR.

Kelly – NIVEX Photography

Ik mis het rijden echter wel heel erg. In maart wil ik daarom weer in mijn motorpak passen. Tegen die tijd moet ik dus, na de bevalling, weer flink aan de Bodieboost, maar ook daar heb ik zin in. In de zomer blaas je meteen op als een soort kogelvis door al die hormonen en ik mis mijn oude lichaam gewoon. Ik hoop dat er zo’n -15 KG afvliegt door de bevalling en het gezonde eten. Momenteel crave ik eigenlijk alleen kruidnootjes en al het zoete en ongezonde in de wereld. Natuurlijk moet alles wat er aan komt ook weer af, maar hey de baby wilt het ;). Ik probeer dan ook wel echt op te letten, maar volgens mij heeft iedere zwangere zo haar zwaktes. Zwanger zijn is heel leuk, echt, maar ik mis ook wel mezelf (klinkt dat stom?). Gewoon een wijntje en een sigaretje, niet het gevoel hebben dat Diergaarde Blijdorp me elk moment op kan komen halen… nog heel even wachten.

Dit was echt een onwijs random hak op de tak verhaal, maar ik heb in ieder geval weer een kleine update gegeven.

-Madelaine

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.