LIFE – Babyshower!

november 16, 2015

Zaterdag werd ik verrast met een babyshower. Iets dat wel op mijn verlanglijst stond, maar waar ik echt geen idee van had wanneer het zou gebeuren. Op 14 november dus ;). IMG_8104

Michel en ik waren al een paar dagen bezig met een zoektocht naar een winterauto. Lang verhaal kort, de M3 wordt geschorst komende tijd en we hebben wel een tweede auto nodig met een kleine baby. Die dag zouden we bij twee dealers/autohandelaren gaan kijken. De eerste was verkocht voor we überhaupt waren vertrokken en toen we met goede hoop naar Bleiswijk vertrokken voor de andere bolide waren we overtuigt dat die het zou worden. Toen we aankwamen vroeg de verkoper waar hij ons mee kon helpen. ”Ik had gebeld over de E46, we komen even kijken” de verkoper trok wit weg toen ik dit vertelde ”Meen je dat? Er rijden mensen net mee weg, ik dacht dat zij de personen waren die hadden gebeld vanochtend”. Balen! Al helemaal omdat we beiden de auto, op de foto’s, erg mooi vonden en er verder weinig soeps online stond. Uiteindelijk vond ik bij een autohandelaar in Rijswijk wel een potentiële kanshebber, dus ik wilde graag gaan kijken. Michel wilde eigenlijk gaan lunchen, oké prima. Helaas begon er bij mij een flinke hoofdpijn op te komen

We reden dus weer terug naar Rotterdam, terwijl ik heel graag naar Rijswijk wilde. De terugweg verliep al vreemd want we reden over elke N-weg die er was, en Michel reed langs het bedrijf van een vriend van hem op Zestienhoven om te kijken of hij aanwezig was. Niet dat ik iets door had hoor, maar zo achteraf viel het wel op. Hij wilde tijd rekken blijkbaar. Onderweg zie ik ineens de auto van Kirsten en Ronald voorbij schieten en rijden we achter ze aan. “Waar gaan zij nou naartoe?!”, ze reden namelijk de zelfde kant op en wonen in Berkel (wij in Rotterdam). Ik appte Kirsten meteen om te vragen wat ze gingen doen. Ik kreeg als antwoord dat ze langs een vriend van Ronald gingen, oh ja dat had inderdaad gekund want die woont redelijk in dezelfde kant op als wij. ”Kom we gaan naar dat ene autobedrijf in Capelle” opperde Michel.

Er is een autobedrijf in Capelle die vaak mooie en bijzondere BMW’s verkoopt, nu waren we dus op zoek naar een BMW maar die auto’s die daar staan waren ver boven het budget dus ik vond het zonde van de tijd. Inmiddels was de hoofdpijn al zo hoog dat ik maar twee pijnstillers en iets tegen de misselijkheid in nam. Ik begon me eigenlijk super te ergeren aan Michel, we reden maar rondjes en gingen nergens heen. We zouden vandaag toch auto’s gaan kijken?! Nu krijg ik hoofdpijn en verdoen we onze tijd met rondjes rijden. Pfff 😉 #hormonen #moe. Omdat ik, zoals elke hoogzwangere vrouw, moest plassen en we in de buurt van ons huis waren reden we maar naar huis toe. Na even een glas water te hebben gedronken en lamlendig op de bank te hebben gezeten wilde Michel heel erg graag weg. ”Kom we gaan lunchen”. Pff moest dat nou echt?! Ik wilde alleen nog heel even weg maar absoluut niet ergens zitten met hoofdpijn en het gevoel van een steen in m’n maag. Maar nee, meneer wilde heel graag een broodje eten bij de Tuinen (?). Ik vroeg of een broodje Subway niet voldoende was en zat onderhand met tranen in m’n ogen in de auto. Ik voelde me zo opgelaten en snapte niet waarom hij zo door dramde.

IMG_8104

We reden nog geen meter het pad richting de Tuinen op of ik zag mijn moeder d’r auto staan. ”Wat doet mijn moeder d’r auto hier? Hey en die van Fermina staat er ook”. Toen zag ik bij de deur van het restaurant mijn zus staan en spotte ik de M3 van m’n zwager en schoonzus ook al op de parkeerplaats. Het kwartje viel, Michel drukte een kus op m’n mond en wenste mij veel plezier.

IMG_8093

Ik kwam binnen in een hele mooi versierde ruimte met alle lieve en belangrijke vrouwen in m’n leven! Wat een verrassing! De hoofdpijn was nog niet gezakt maar ik besloot om er met volle teugen van te genieten. We hadden een heerlijke hightea, vol lekkere hapjes en ik werd verwend met hele leuke cadeaus voor de kleine dame en mijzelf. Het was precies zoals ik het had gewild, geen spelletjes of gênante dingen. Gewoon gezellig met z’n allen wat thee drinken en genieten van heerlijk eten onder het genot van een (goed) gesprek. Na twee uurtjes gingen de meesten naar huis toe en kwamen er nog een paar meiden bij mij thuis voor een ‘afzakkertje’. Het was een geslaagde middag! Ik begreep van Michel dat hij zich best rot voelde om mij op sleeptouw te nemen terwijl ik me best rot voelde. Hij wilde het ook weer niet verklappen (gelukkig maar!), maar voelde zich dus best opgelaten. Snap ik ook wel, moet je heel de tijd iets verzinnen terwijl je naast je een bijna huilende vrouw hebt zitten die gewoon heel graag iets anders wilde doen dan ‘even lunchen bij de Tuinen’. Zucht… die zwangeren toch ook ;).

Roze truitjes! Oh ik wilde helemaal geen roze dingen kopen voor onze dochter. Maar het sluipt er toch in, ik vind deze kleding stiekem heel erg leuk. Vooral het panterprint broekje!

Roze truitjes! Oh ik wilde in het begin helemaal geen roze dingen kopen voor onze dochter. Maar het sluipt er toch in, ik vind deze kleding stiekem heel erg leuk. Vooral het panterprint broekje!

 

Die geweldige E30 M3 romper heb ik van Janine gekregen, de shirtjes met Marie (<3 <3) van Kirsten.

Die geweldige E30 M3 romper heb ik van Janine gekregen, de shirtjes met Marie (<3 <3) van Kirsten. 

 

Oeps, de cadeauset van Annemieke, Gaby & Elise is een beetje ingestort. Tijd om uit te pakken dus :D. Voor de rest nog meer leuke dingen gehad, een heerlijk zacht kleedje, Nijntje kaartjes voor de kraamvisite, gehaakte uiltjes van mijn stiefmoeder (zelf gemaakt), thee voor na de bevalling, een tandendoosje.

Oeps, de cadeauset van Annemieke, Gaby & Elise is een beetje ingestort. Tijd om uit te pakken dus :D. Voor de rest nog meer leuke dingen gehad, een heerlijk zacht kleedje, Nijntje kaartjes voor de kraamvisite, gehaakte uiltjes van mijn stiefmoeder (zelf gemaakt), thee voor na de bevalling, een tandendoosje, chocolaatjes en een notitieboekje. Op deze foto mist nog het Marie hangertje, die zit nog goed ingepakt (gemaakt van steen).

 

Ik ben echt heel erg blij met mijn verrassing en mijn zus heeft het echt super geregeld. Heel lief! Michel en ik sloten de dag af met ‘Ik hou van Holland’ en een Turkse Pizza. De auto zoektocht hebben we zondag voortgezet… en we zijn nog geslaagd ook. Maar dat komt later ;).

Yours truly,

Madelaine

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.