CARS/BIKES/LIFE – 2016 ‘goals’

december 11, 2015

Zoals ik in mijn terugblik post al zei, er zijn echt wel dingen waarvan ik wil dat ze uitkomen volgend jaar. Het enige is dat ik nu nog niet bevallen ben en tegen de tijd dat we ons volvreten met oliebollen en champagne showers houden wel. Ik heb werkelijk geen idee hoe het zal zijn om moeder te zijn, wat mijn goede en slechte kanten zijn betreft het hebben van een baby en hoe ik die ballen hoog ga houden. Maar mocht het allemaal wel oke gaan dan zijn de onderstaande dingen van toepassing in 2016. Op alle gebieden trouwens, cars, bikes, life.

DUBAI WE KOMEN ER AAN! JOE!

Cars

De E46 M3 weer en route hebben, nou is dat niet een persoonlijk doel. Want eerlijk, hoe leuk ik klussen ook vind (ja echt) is Michel in de weer met de M3. Een ‘gezamelijk’ doel denk ik dan. Want hij is hard nodig, gezien ik volgend jaar toch echt zelf een rondje Nürburgring wil rijden. Natuurlijk met Michel naast me, hij kent de Ring namelijk stukken beter dan ik en kan me goed coachen. Die kleine? Die gaat niet mee de ring op. Maar dat lijkt me nogal logisch.

Daarnaast willen we rond maart/april ook de degelijke daily verkopen. Nou is dit niet een gigantisch doel voor 2016, maar hey het moet wel gebeuren.

Verder heb ik weer zin in wat edities van Cars and Coffee, inclusief baby. Willen we weer een weekendje naar de Ring toe (of ik nou rijd of niet, we gaan!) en wie weet verruilt de M5 de plek voor de deur met een mooie station.

En ook hoop ik wel nog wat leuke rij ervaringen te kunnen schrijven en auto’s te footgraferen komend jaar! Er is genoeg leuks op de wegen om over te bloggen.

Bikes

Ik wil in maart weer in mijn motorpak passen. Want dan begint het nieuwe seizoen en we waren dus wel van plan om samen een motorfiets aan te schaffen. Dan kan ik voldoende ritjes maken in de avond en heeft Michel een fijne en (nog) snelle(re) manier om naar z’n werk toe te gaan. Wellicht is het ook een idee om een keer een rijvaardigheidstraining te volgen. Voor mezelf, maar misschien ook leuk voor de site. Daarnaast komt de review van de S1000RR nog online :).

Samen met vriendin Kirsten ben ik van plan iets meer kilometers te maken dan dat ik dit jaar heb gedaan, en wil ik zeker wel weer wat mooie bikerbabes voor m’n lens hebben. Ik mag dan wel moeder worden, die motor neem je echt niet van me af!

 

Life

Het allerbelangrijkste in 2016 wordt natuurlijk mijn gezin. Ik wil optimaal genieten van ons kleine meisje en veel herinneringen maken voor later. Ik hoop dat ik zo sterk blijf als dat ik de laatste tijd ben betreffende mijn paniekaanvallen. En wie weet gaat het zo goed dat ik mijn afspraken met de psycholoog, ook wel psychokiller, voortaan niet meer nodig heb. Ik voel me de laatste tijd in ieder geval aardig goed en hoop dit, ondanks alle hormonen en slapeloze nachten, ook te behouden. En als ik me niet goed voel? Dan zij het zo. Dan werken we er gewoon weer aan.

 

Michel en ik willen in november naar Dubai. We zijn al begonnen met sparen! Nou.. eh ja we hebben een spaarrekening geopend en that’s it ha. We hebben denk ik iets te veel heimwee om het langer uit te stellen. Daarnaast moet het ook wel prima te doen zijn, een paar dagen zonder de baby (zegt ze nu..).

Meest foute pose everrrrrr. Maar hallo, waar is dat lijf? Die helm mag wel opblijven trouwens.

Verder wil ik echt weer een begin maken met bodieboost en heb ik een prachtig getal in mijn hoofd welke later op de weegschaal moet komen te staan. Ik denk dat ik wel ga bloggen over mijn ‘body after baby’. Zoals je misschien weet ben ik iemand die daar vrij bewust van is en ook weer mee aan de slag wil gaan. Ik hoop wederom weer 30 day shred af te maken dit jaar. In het begin is het denk ik te hectisch om te sporten, maar na 6 weken heb ik vast wel elke dag 20/30 minuutjes de tijd? En anders dan om de dag. We zullen zien, en lezen..:) Gelukkig is mijn wederhelft ook gemotiveerd, dat scheelt denk ik een hoop. Die zwangerschapskilo’s moeten er in ieder geval af, en alles extra is mooi meegenomen. Mezelf kennende weet ik toch dat ik geen heuse fitgirl word, maar gewoon normaal eten zoals vroeger.. Dat moet niet zo moeilijk zijn. Ik kan nog een paar dagen dingen afschrijven als ‘craving’ maar dat excuus kan volgend jaar echt niet meer worden gebruikt (helaas) (niet helaas dat ik dan niet meer zwanger ben!) (want ik wil wijn) (en biefstuk). Qua sport wil ik naast 30 day shred ook weer een paar lessen yoga meepikken. Dat vind ik fijn voor zowel lichaam als geest, zennnnnn (met spierpijn).

Komend jaar willen we ook een datum prikken voor de bruiloft. Nu vindt dit feestje pas in 2018 plaats, maar gezien het feit dat je best wel wat moet voorbereiden is het toch wel handig om alvast een datum in gedachten te hebben. En welke vrouw wordt er nou niet gelukkig van dingen die met trouwen te maken hebben? Ik denk de mannen in kwestie een stuk minder haha. Gelukkig hebben we het tot nu toe nog alleen maar over de trouwauto gehad en stond die keus best snel vast.

Ik heb zeker ook nog wat blogdoelen maar die houd ik voor mezelf, lekker flauw ;). Straks kan ik het niet waar maken of gebeurt er ineens wat anders. Ik merk in ieder geval hoe leuk ik het vind om wat meer te bloggen dan voorheen en haal er ook veel voldoening uit. Het zelfde geldt voor de mommy gerelateerde stukjes op Trendymommy en een klein beetje op m’n eigen site. Ik kan wel zeggen dat ik nog gek ben op auto’s en motoren hoor, maar mijn leven ziet er nu een klein beetje (piepklein beetje) anders uit :).

Qua studie hoop ik in april een stageplek te hebben die me wat flexibele uurtjes kan aanbieden, wil ik echt dit jaar beginnen met afstuderen (voltijd of deeltijd) en hoop ik dat ik weer de voldoende motivatie heb om er keihard voor te gaan. Op werkgebied denk ik dat ik nog wel eventjes bij de telecomwinkel blijf, dat is iets waar ik gewoon nog veel plezier in vind. Tenzij ik deeltijd mijn studie af kan
ronden, maar vooralsnog heb ik nog niet echt een idee hoe ik dat ga invullen. Ik geloof er in dat dat wel goed komt.

Dat zijn een paar van m’n doelen voor 2016! Ik ben echt heel erg benieuwd naar het nieuwe jaar en heb er ook ontzettend veel zin in. Afgelopen jaar was hectisch, maar we zijn goed gesetteld en ik heb een stabiele basis om mee vooruit te kijken.

Yours truly,

Madelaine

1 Comment

  • Reply Goede voornemens, een jaar later - NIVEXNIVEX december 11, 2016 at 11:08

    […] kwam via Timehop er achter dat ik vorig jaar een artikel had geschreven over doelen die ik 2016 wilde behalen. Toen ik het lijstje doornam kwam ik er achter […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.