LGM #2 Nog anderhalf jaar!

oktober 10, 2016

Het is al bijna één jaar geleden dat Michel mij (zeer romantisch) ten huwelijk vroeg. En ondanks dat dé grote dag pas in 2018 is ben ik stiekem toch al een klein beetje bezig om wat dingen op een rijtje te zetten. In de vorige trouwpost liet ik al wat jurken zien welke mijn voorkeur hebben, dit keer gaat het wat meer over het thema. En niet geheel onbelangrijk; de trouwauto!

0531131d4fd4253fbc1274fc49cf5a61

Thema? Yes, ik zou het zelf wel heel leuk vinden om de bruiloft (en de gasten) als een mooi geheel te hebben. No offence, maar vaak zie je bij de typische Nederlandse bruiloft dat het soms allemaal een beetje onsamenhangend is. Ik ben daar veel te precies voor. Je mag het ook kieskeurig noemen ;).

Een bruiloft plan je niet zomaar. Gelukkig hebben wij al een datum (20 juli 2018) en weten we dat we sowieso in het Stadhuis van Delft willen trouwen. Dat was eigenlijk Michel zijn enige en grootste voorkeur. De rest mag ik grotendeels bedenken, natuurlijk wel in goed overleg. Momenteel moeten we even op zoek gaan naar een leuke trouwlocatie. Ik denk dat dit wel rond Delft/Rotterdam gaat worden. Ach, er zijn zo veel mooie plekjes. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer hoor. Gister waren we lunchen in Delft en ook deze locatie is een leuke potentiële. We zoeken in ieder geval iets waar we kunnen eten (niet culinair of zo, gewoon een beetje normaal ;)) en waar de parkeervoorzieningen goed zijn. De dag houden we vrij klein, alleen naaste familie en onze vriendengroep. In de avond mag iedereen komen die wil :). De reden hiervoor is dat je op een gegeven moment wel door kan blijven gáán met die gastenlijst. Als je Pietje uitnodigt dan moet Henk ook en voor je het weet heb je K3 en Hans Klok bij je ceremonie zitten. Dat is vast heel erg gezellig maar niet echt de bedoeling.

ccccbe99bc27ee44c8ec7feba44a141a

Op dit moment wil ik graag een thema welke draait om pasteltinten. Marineblauw en wit was ook wel een goeie geweest, maar dat lijkt me qua kleding voor de gasten weer een beetje eentonig worden. Met pastel kan je heel erg veel kanten op, je kan de aankleding fris maken, de gasten hebben wat meer keus (ja, ik word zo’n bridezilla die mensen in bepaalde kleuren wil hebben) en het oogt ook gewoon romantisch. Wij trouwen in de zomer dus ik vind dit wel perfect passen eigenlijk.

0f56f33e2c32ce51f033ae2eee74383f

Als het aan ons ligt wordt de taart één gigantische redvelvet cake met een dikke laag frosting, maar ook hier moet je weer rekening houden met de gasten. Tegen die tijd gaan we nog wel uitvoerig proeven (nu al zin in) en bekijken wat we willen. Michel wil iets klassieks, ik vind zo’n naked cake wel erg leuk.

Qua trouwauto (voor ons ongeveer even belangrijk als de trouwdag zelf) wilde ik héél erg graag een Rolls-Royce Phantom, helaas blijkt dit óf heel duur of bijna niet te regelen. We moeten dus even opzoek naar iets anders. Of wie weet, misschien is het volgend jaar ineens wel mogelijk en 50% goedkoper haha. Een witte 7-serie (M760LI?) of Bentley (Continental GT) kan ook wel ;).

2016-BMW-7-Series-150.jpg

Ook niet verkeerd, toch?

 

Het lijkt me ook wel heel erg gaaf om een prachtig pastel bloemenboeket te hebben. Sowieso met rozen (een van mijn favorieten) en gerbera’s. Ik zwijmel er al helemaal bij weg haha. Zoals je kan lezen zijn er nog veel dingen waar we aan moeten denken! Gelukkig hebben we nog voldoende tijd. Maar ik vind het wel leuk om eens in de zoveel tijd een update te geven. En wat betreft de openingsdans? Ik denk dat Michel en ik beter nú al kunnen gaan oefenen.. voor je het weet is het 2018 ;).

2 Comments

 • Reply Rosie oktober 14, 2016 at 10:10

  Oh wat heeeeeerlijk om bij weg te dromen he! <3 Wij kozen ook voor een pastel thema, we hebben op de kaart als dresscode: 'pastel chic' gedaan. Misschien nog een tip voor een leuke naam ;-)!

 • Reply Ineke oktober 11, 2016 at 09:37

  Met pastel kan je inderdaad alle kanten op.. Hier totaal nog niet beslist welke auto we willen :).
  Ineke onlangs geplaatst…Hallooo!! Ik ben Tristan! *zwaai zwaai*My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge