I Wish TAG

juni 27, 2016

Ik HOUD van tags, vroeger vulde ik al met liefde vriendenboekjes in en ook op mijn vroegere persoonlijke blogs kwamen wat tags voorbij. Vandaag eentje waarin ik mijn grootste wensen kwijt kan, een beetje onrealistisch hier en daar maar a girl can dream :).

45e6a2e7a4bbd37bcadf98750dfaee8d

En mocht ik ooit die genie in a bottle tegenkomen dan zou ik direct wensen voor meer wensen, wat heeft een mens nou aan drie wensen! Anyways, lees snel verder.

Als ik alles zou mogen zijn, wat zou dan mijn droombaan zijn?

Dat doe ik deels al, mijn blog! Als klein meisje droomde ik van een baan als autojournalist, ik wilde dan ook erg graag bij een programma als Top Gear werken. Nou ben ik niet even grappis als Clarckson en rijd The Stig een stuk beter circuit dan ik, ik ben wel bezig met de autojournalistiek. Heerlijk vind ik het, ik word zo blij van al het moois waar ik in mag rijden, vind het stiekem een groot compliment als iemand aan mij om advies vraagt en ben ook een beetje trots dat ik naast alle stukken over auto’s ook mijn blog op een persoonlijke voet benader en de motorfietsen er ook bij betrek. Ik werk elke dag wel aan mijn blog, al is het door inspiratie op te doen, met Michel te brainstormen over leuke dingen, samenwerkingen, artikelen tikken.. Ik vind het echt heel erg leuk om te doen. Mijn doel is om nog meer mijn passie uit te stralen. Daarnaast ben ik ook ontzettend dankbaar voor mijn (trouwe)volgers. Go Team!

Als het echt iets te maken moest hebben met mijn studie, dan zou ik iets in de richting van terrorismebestrijding willen doen. Ik heb een minor gevolgd in terreurbestrijding en dat vond ik zó gaaf. Sowieso vind ik criminologie heel interessant, vooral daderprofielen. Ja, daar zou ik wel verder mee willen gaan mocht het bloggen gaan vervelen.

Als ik een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Geen nanny (want dan mis ik Jasmin denk ik te veel), geen chauffeur (ik rijd liever zelf).. Ik zou voor een super deluxe fancy huis gaan. Een mooi vrijstaand wit nieuwbouwhuis, voorzien van een oprijlaan waar 5/6 auto’s op kunnen staan, een garage met witte gietvloer, brug om de auto’s op te zetten, alle gereedschap geordend en netjes, een grote chillruimte waar we kunnen gamen/waterpijp roken, een giga zwembad en jacuzzi, ingericht door mezelf (vind wel dat ik dan enigszins kan), groot genoeg voor mijn gezin maar niet té groot.. Ik zie het al helemaal voor me, en dan zonder hypotheek want ik heb het al afgekocht natuurlijk. (Hoewel men zegt dat het belastingtechnisch handiger is om een hypotheek te nemen). Op de oprit staat o.a een Rolls-Royce Phantom, een Bentley Flyin Spur en een BMW M2..

Bentley-Flying-Spur-V8-S1

 

Als ik een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Dan zou dit handsdown met Carrie Bradshaw uit Sex & The City zijn. Ze woont in New York, dat is al pluspunt nummer 1, weet veel van mooie designerspullen, kan mij misschien tips geven voor het schrijven van columns en ik denk dat ze na een Gin Tonic ook gewoon een hele gezellige dame is (zonder ook vast wel, maar om even in de SATC sferen te blijven ;)). Carrie. Daarnaast zou ik ook best even willen shoppen in haar walk in closet. Over auto’s en motoren praat ik al genoeg met vriendinnen, maar mijn liefde voor tassen kan ik met minder mensen delen. Dan maar even een hele dag over Mulberry & Valentino kletsen.

Carrie-Bradshaw3

Als ik een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?

Zeker weten naar Dubai, daar heb ik het zo naar mijn zin gehad. Dit jaar gaan Michel en ik weer naar Dubai toe, zonder Jasmin (daar ga ik nog over bloggen). Ik heb er zo veel zin in :)! Dubai is schoon, netjes, er rijden mooie auto’s rond, je kan er je hart op qua shoppen door de vele beschikbare (Amerikaanse), de mensen zijn aardig, de sfeer is gewoon heel prettig. Dubai heeft echt mijn hart gestolen en ik wil er nog vaak naartoe.

Als ik iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Ik zou net zoals Kelly gaan voor de 3 P;s: pizza, patat, pannekoeken. Vooral die laatste zijn echt mijn craving geweest tijdens de zwangerschap. Ik kon denk ik wel elke dag pannenkoeken op, zelfs meerdere keren per dag. De beste blijven die met poedersuiker en stroop maar als ik bij een restaurant ben waar ze pannenkoeken op het menu hebben staan ga ik voor appel, kaas en spek. Zo lekker… Helaas niet WW proof.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat zijn?

Makkelijk, dan zou ik mijn hele angststoornis wegtoveren. Angst is toch zonde van je tijd, dus het is wel prettig als het er gewoon helemaal niet meer zou zijn ;). Ergens heeft het me ook wel veel gebracht hoor, ik heb er ook mezelf door kunnen vormen. Mijn depressieve periodes hebben er wel voor gezorgd dat ik meer van mezelf ben gaan houden (uiteindelijk, ben er nog niet helemaal) en ik probeer wat mindfulness in het dagelijks leven toe te passen, net zoals ik positief denken onder de knie probeer te krijgen.

bc9091df45ac017d78b66ae9bb9c004c
Als ik een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Oh dan zou ik wel onzichtbaar willen zijn en een beetje mensen bespieden of stiekem bij belangrijke vergaderingen naar binnen lopen. Lijkt me wel heel grappig om een kijkje te kunnen nemen bij grote bedrijven en dan op plekken waar niemand mag komen. Hoe dit de wereld moet gaan redden? Geen idee. Ik denk dat ik dan als superheld weinig gebeld ga worden, lekker rustig.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dit dan zijn?

Dat zou dan moeten gaan tussen Queen of The Doors. Zowel I want to break free als The Alabama Song ken ik beide uit mijn hoofd. The Doors vind ik weer iets heel duister en magisch hebben en Jim Morrison was gewoon een hottie, maar Queen is en blijft geweldig.

Doors_electra_publicity_photo

Als ik elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Dan zou ik wel heel graag een witte tijger willen hebben, ik heb wel al twee mini varianten in de vorm van Emma & Nora… Maar die jagen op blaadjes in de tuin en vliegen. Een tijger hoort gewoon in het wild rond te kunnen lopen dus die laten we daar dan ook lekker. Emma & Nora it is, roar.

Dat was ‘m! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Een beetje wegdromen moet kunnen.

Als jij nou één wens mocht doen, wat zou je dan wensen?

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.