Goede voornemens, een jaar later

december 11, 2016

Ik kwam via Timehop er achter dat ik vorig jaar een artikel had geschreven over doelen die ik 2016 wilde behalen. Toen ik het lijstje doornam kwam ik er achter dat ik ongeveer 80 a 90 procent heb ”behaald”! Vandaar dat het me wel leuk lijkt om terug te blikken en een reactie er op te geven op het gebied van auto’s, motoren en natuurlijk everything nice.

13516594_1152642448133437_6058420251000002219_n

Op het gebied van auto’s wilde ik:

Een rondje nurburgring rijden: do I need to say more?

14053987_1194245357306479_5351536801032143373_n

De ”degelijke daily” verkopen: in februari was deze al (sneller dan verwacht) de deur uit en is hij naar een liefhebber gegaan. Eerlijk is eerlijk, ik mis deze auto nog wel hoor. Wat een fijne bak zo’n 323i, toch heel anders dan de E30 die we nu hebben. Jup ”Nelly” was een schot in de roos. Daarnaast was het ook erg belangrijk om de E46 M3 weer en route te krijgen. Mag je zelf beoordelen of dat is gelukt ;). Ergens zei ik dat de M5 verkocht zou worden (done) en er een mooie touring voor de deur zou staan. De M135i is dan geen touring, maar wel een bommetje op wielen en mooi is ‘ie zeker.

Naar edities van Cars & Coffee van Autogespot: ook daar was ik elke keer weer bij aanwezig. We zijn zelfs met Autogespot een weekend en route door Duitsland geweest.

”Ook hoop ik wel nog wat leuke rij-ervaringen te kunnen schrijven”: er is een wereld voor mij open gegaan. Ik heb hard gewerkt om de auto’s te rijden welke ik heb kunnen rijden en veel enthousiaste reacties gehad. Voor 2017 staan er nog leukere plannen klaar! Het is ‘hard’ werken en vooral een kwestie van gunnen in de autowereld, je moet tegen een ‘nee’ kunnen en zien waar je wel een ‘ja’ kan krijgen. Ik doe mijn best om zo leuk, eerlijk en persoonlijk mogelijk rij-ervaringen aan te leveren. Volgens mij lukt dat wel. Zoals ik al tig keer heb gezegd, ik ben geen nieuwssite (en ambieer dat ook zeker niet) maar gewoon een vrouw welke debiel verliefd is op alles met pk’s en cc’s. Dit jaar was het rustiger qua motorfietsen, volgend jaar komen deze ook meer aan bod. Ik heb sowieso nog twee hele leuke rij-ervaringen klaar staan. Nee, ik ben zeker nog niet uitgeleerd en zie echt waar ik nog in kan groeien. Dit wordt meer een goed voornemen ondertussen hah, dus om antwoord te geven op mijn eigen doel? Check!

Op motorgebied wilde ik:

Weer in mijn motorpak passen in maart: gelukkig zit ie weer helemaal perfect. Ook heeft Michel zichzelf getreat op een nieuw motorpak en zien we er nu helemaal fancy uit samen. Daarnaast wilde ik ook meer kilometers maken en vaker rijden, ondanks de komst van Jasmin is dit prima gelukt. Ik pakte de motorfiets geregeld voor ritjes naar werk, maar klom ook wanneer dit kon in het zadel.

13651756_1038259869594258_116928125_n

Ik wilde samen een motorfiets aanschaffen, door een fijne regeling konden wij voor een lange tijd een BMW S1000RR rijden. Dat dit doel dus iets anders is gelopen is zeker niet erg! Ik heb echt onwijs genoten van die fiets. Daarnaast wilde ik ook weer fotograferen, ook dat heb ik wederom weer gedaan. Blijft een favoriete hobby van mij.

Op persoonlijk gebied wilde ik: 

Ik lees voornamelijk terug dat ik wilde genieten van mijn gezin en nog totaal geen idee had van het moederschap. Ook dit is goed gelukt! Ik voel me helemaal fijn in de rol van moeder en we hebben ontzettend geluk gehad met zo’n voorbeeldige dochter. Dat optimaal genieten is dus helemaal goed gekomen. Daarnaast wilde ik ook weer wat sterker in mijn schoenen staan. Jullie weten van mijn paniekaanvallen en helemaal weg gaan ze (denk ik) nooit meer, dit jaar bewees wel dat ik echt heel veel dingen weer aandurf en doe! Helemaal op eigen kracht trouwens, dat is iets om trots op te zijn.

We wilden graag in november naar Dubai, ook dit spreekt voor zich haha. We zijn immers in november ook gewoon naar Dubai geweest met zijn tweeën! Hoe dat is bevallen lees je snel.

img_0597img_4206

Ik wilde weer sporten en ook nog eens een datum prikken voor de bruiloft. Als je mij volgt dan weet je dat ik alweer een half jaar aan het dansen ben (niet aan elkaar, doh) en tegenwoordig sport ik ook een keer in de week bij de sportschool. Ik zit nu zelfs wat onder het gewicht van voor mijn zwangerschap. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar wel aardig in de buurt. De datum voor de bruiloft staat inmiddels ook zo goed als vast en over anderhalf jaar zeggen Michel en ik volmondig het ja-woord (als alles goed gaat haha, dat kan niet anders).

Ik vond het leuk om op mijn lijstje te kijken en zien waar ik nu ben! De stage heb ik niet meer gelopen en ook werk ik niet meer bij Vodafone. Er kan heel veel gebeuren in een jaar en ik ben er wederom heilig van overtuigd dat wanneer je je wensen uitspreekt of opschrijft je een grotere kans hebt om ze te verwezenlijken. Mijn wensen voor 2017 zie je dus snel verschijnen.

X

Madelaine

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.