Geluk zit in een klein hoekje

oktober 26, 2016

Of gewoon in hele fijne kleine dingetjes die soms zo normaal lijken. Vandaag een artikeltje met wat dingen die mij gewoon heel erg gelukkig maken. In willekeurige volgorde. Van Jasmin tot dansen, van de geur van nieuwe auto’s tot… Nou lees maar na de klik ;).

5239b1f3ffc0c937d79bbd7b5028907e6e

 • Het aller aller aller aller aller clichéste ding ever: Jasmin die lacht. Maar echt, ik word zó intens gelukkig wanneer zij in een deuk ligt om drie keer niks (de katten, Michel, andere dingen). Ze snuift soms heel schattig met haar neusje en zet haar blik op ‘ondeugend’. Tsja, dan kan je nog wel 379 auto’s rijden en verliefd zijn op designer tassen, er is niks zo fijn/puur/leuker dan je eigen kindje. Wanneer Jasmin een Grumpy Cat dag heeft moet ik mezelf altijd maar even herinneren dat ze normaliter het zonnetje in huis is :). Gelukkig is ze vaak gezelliger dan bovengenoemde internet hype.

 • Goed eten. Sowieso ben ik onwijs HANGRY wanneer ik honger heb én moe ben, al helemaal wanneer ik ook nog eens het huis aan kant moet ruimen. Des te gezelliger ben ik wanneer ik in gezelschap ben van goed (en gezond) eten. Het hoeft natuurlijk niet altijd heel erg gezond te zijn hoor, maar gewoon in een goede balans. Ik houd sowieso onwijs van bakken en koken! En niet alleen van het zelf opeten maar ook van het uitdelen. Joey doesn’t share food gaat niet op voor mij :)! Ik ben ondertussen een soort feeder geworden voor onze familie haha. Altijd als er taart is dan wordt er ook uitgedeeld.

 • De geur van nieuwe auto’s! Door mijn ‘werk’ als autojournalist (als ik mezelf zo mag noemen) ben ik veel op pad met gloednieuwe bolides. Als klein kind was ik al verzot op de geur van nieuwe auto’s. Vooral de Tesla Model S rook zo ontzettend heerlijk. BMW kan er trouwens ook wel wat van hoor. Moet zeggen dat de E30, welke al bijna 28 jaar oud is, ook erg lekker ruikt. Een beetje naar opa, maar dat mag ook wel voor zijn leeftijd._dsc2274
 • Motorrijden. Need I say more? Als er iets is waar je mij (spreekwoordelijk) wakker voor mag maken dan is het wel motorrijden. Die vrijheid! Dat gevoel! Heerlijk! Even een tunneltje meepakken, down shiften en hoppa gáan met die banaan. Ik zou echt niet meer zonder motorrijden kunnen en kan dan ook niet wachten tot het seizoen weer begint. Ik heb last van Parked Motorcycle Syndrome ;).

 • Kittens. We hebben nu vier kittens in huis rondhuppelen, in totaal dus zes (!) katten. Gelukkig zijn de meubels nog heel. Maar goed, elke dag knuffel ik wel even met deze super lieve en schattige pluizenbolletjes. Ik vind ze zó lief. Ondanks dat het even een shock was dat Noor zwanger was zijn we echt heel blij met de komst van de katjes. Ze hebben allemaal een baasje en gaan over twee weken het huis uit. Ik ga ze wel missen hoor.

 • Een vers, schoon, bed. Knisperende lakens, lekker helemaal wegkruipen onder het dekbed. Heerlijk!
 • Massages krijgen. Dit klinkt misschien een beetje sensueel, zo bedoel ik het niet hoor ha. Ik boek regelmatig via Treatwell een massage bij een salon in de buurt. Het is goed voor lichaam & geest. Daarnaast werkt het ook ontspannend, dat kan zo’n stresskip als ik wel goed gebruiken.
 • Michel. Gewoon, omdat hij mij gelukkig maakt. Ik heb me nog nooit zo fijn bij iemand gevoeld.

 • Even langs waaien bij mijn zus. Mijn zus woont op zo’n 3 minuten lopen dus ik wandel vaak met Jasmin even langs. Het is er altijd gezellig en het voelt als een tweede huis. Mijn zus en ik zijn échte vriendinnen, ik kan altijd mijn ei bij haar kwijt. En als ik even geluk heb dan legt ze een kaartje voor mij :). Mijn zus is namelijk een engelenexpert, mocht je daar meer van willen weten? Zoek dan Love By Angels op op Facebook. Ik kan het je zeker aanraden, en niet alleen omdat het mijn zus is.
 • Dansen! Sinds een paar maanden schud ik elke maandag alles wat los en vast zit tijdens dansen. Het heet Caribbean Jam en is een mix tussen soca, dancehall, krachttraining en cardio. Behoorlijk intensief, maar o zo fijn. Ik kan in ieder geval niet meer zonder Caribbean Jam. Ik ben dit gaan doen door vriendin Theresa, van haar word ik altijd ook érg vrolijk haha. Iemand die even gek op auto’s is als ik ben, het zelfde in het leven staat.. Altijd leuk om tegen te komen. We levelen erg goed.
 • Een ‘treat yo self’ avondje houden. Gewoon lekker douchen, scrubben, haren wassen, maskertje, the whole shebang.
 • Koffie halen bij Starbucks. My favourite.
 • Bloggen en product foto’s maken. Vroeger fotografeerde ik super veel, tegenwoordig iets minder. Dit komt o.a. door een tijdgebrek en soms weet ik ook niet wat ik wil fotograferen (op auto’s na). Ik heb er alsnog veel plezier in wanneer ik het wel doe.

 • Shoppen voor Jasmin. Ik vind kleding kopen voor haar gewoon veel leuker dan voor mijzelf haha. Moeders herkennen dit vast wel.
 • Het huis mooi inrichten. Ik vind het up-to-date houden van ons interieur en decoratie erg leuk. Een klein bijkomend probleem is alleen dat ik snel ben uitgekeken op bepaalde zaken, ach ja.

 • Opmaken. Ondanks dat ik een ‘signature’look heb word ik erg blij van opmaken en tutorials kijken/proberen na te maken. Ik kan me er echt uren mee vermaken.Dit zijn een paar dingetjes die mij gewoon erg blij maken. Als ik het zo teruglees word ik al ontzettend vrolijk van dit lijstje hah.Waar word jij blij van?

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge