Furry friend tag

april 21, 2015

Mijn allerliefste vriendinnetje heeft vier pootjes en luistert zo nu en dan naar de naam Empakket. Je kan stellen dat mijn liefde voor BMW soms wat uit de hand loopt. Maar ik heb mijn kleine katje Emma genoemd en kwam er bij toeval achter dat Emmacat wel erg op Empakket leek, zodoende.

Vandaag beantwoord ik vragen van de ‘Furry friend tag’. Meow.

 • Wat zijn de namen van je huisdier(en)?
  – Empakket, Emmacat, Emzy, Emmi (zegt Michel vaak), Em, Emma, GA VAN DE FUCKING RAILING AF.

 • Wat voor soort dier is het en welk ras?
  – Emma is een Britse Korthaar x Pers en zoals je kan zien is zij een kat :).
 • Hoe lang heb je je huisdier(en) al?
  – Ik heb Emma sinds Augustus 2013, toen was ze net 7 weekjes oud. Ahw! Ik heb haar gekregen nadat mijn maatje Dennis was overleden. Emma was trouwens maar 25 euro, zelfs d’r voer is duurder ha.

 • Hoe kom je aan je huisdier(en)?
  – Michel ben ik tegen gekomen bij het wassen van de auto en Emma via Marktplaats ;).
 • Hoe oud zijn je huisdier(en)?
  – Emma is nu anderhalf jaar oud.
 • Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier(en)?
  – Emma is heel lief en je kan echt met haar kroelen, maar ze is soms ook echt een boef. Zo loopt ze met gemak over de railing (12 hoog), en vind ze het leuk om te stoeien, wat van de planten te pikken en springt ze op de TV of op de koelkast. Ze heeft af en toe echt kolder in d’r kop en dan springt ze als een ninja overal op en af. Nu ze over het balkon kan lopen zit ze ook vaak bij de buurman en dan krijg je d’r echt niet weg.

 • Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier(en)?
  – Heel erg, ze is echt een vriendinnetje. Ik zou echt niet meer zonder haar kunnen. Vroeger had ik niks met katten maar ik ben echt blij dat ik er nu een heb. Door Emma ben ik een crazy cat lady geworden :).

 • Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdier(en)?
  – Emma is na een paar maanden verhuisd naar Michel, die toen met een heel goed hart Emma wilde opvangen omdat ik niet elke keer naar mijn ex-vriend toe wilde om mijn eigen kat te zien en aaien. Daar ben ik natuurlijk Michel heel dankbaar voor. Emma is daar goed terecht gekomen en zij zijn beste vriendjes geworden. Een andere leuke herinnering is dat Emma een keer door een pot blauwe verf is gelopen toen ik in mijn vorige woning ging schilderen, overal blauwe kattenpootjes door het huis en een geschrokken kitten.Ook heeft ze een keer met een tas om zich heen door het huis gerend, ze was er in geklommen maar kwam er niet meer uit. Dat zag er grappiger uit dan dat zij het denk ik vond.  Al met al heb ik genoeg leuke herinneringen aan dit monstertje.

 • Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdier(en)?
  – Voornamelijk Empakket.

– Madelaine.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge