Een nieuw begin..

maart 30, 2015

Hi en welkom op NIVEX,

nivex1

Een geheel nieuwe blog, dit maal niet in het teken van ‘vixenbites’ of ‘vxnrides’. Inmiddels blog ik al zo’n 6 jaar en is vixenbites.nl al drie jaar mijn persoonlijke blog. Ik begon te schrijven op Hyves en stapte toen over naar een .blogspot account. In 2012 kocht ik mijn eigen domein en klootte ik wat aan op WordPress. Echter had ik in 2014 het het gevoel dat ik vixenbites ontgroeid was. De rants en oude stukken reflecteren niet meer wie ik ben. Na een rumoerige tijd vind ik het fijn om met een schone lei te beginnen, zelfs als het om mijn blog gaat.

Mijn passie ligt bij het persoonlijk bloggen, en dat zal het ook altijd blijven. Ik wilde mijn liefde voor fotografie, auto’s motoren kwijt op een nieuw platform maar niet mijn oude stijl kwijtraken. Vandaar dat ik NIVEX heb opgezet. Ik wil mijn plogs, tags, reviews, shoots, rubrieken die op VXN Rides voorbij kwamen, en nog veel meer delen op grotere schaal. Ik ga ontzettend mijn best doen om van NIVEX een plek te maken voor een groter publiek, zonder mijn ‘oude lezers’ teleur te stellen. Er zullen nog persoonlijke stukken voorbij komen maar niet meer heel diep in mijn privé leven. Op vixenbites koos ik er voor om dit wel doen, maar ik merk dat ik sommige dingen liever alleen van me afschrijf dan het met ie-de-reen deel.Mijn fotografie blijf ik nog doen onder de naam VXN Rides, en met het mooie weer op komst kan ik niet wachten om hier weer mee aan de slag te gaan.

Anyways, ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt. Ik ben het in ieder geval wel en ben druk bezig met het verbeteren van de site, het schrijven van stukken en brainstormen. Met terugwerkende kracht zal ik artikelen posten die op vixenbites al eens zijn geschreven en een plekje verdienen op NIVEX.

Mits je het nog niet door had, NIVEX is een anagram van vixen ;).

– Madelaine.

19 Comments

  • Reply Melissa maart 30, 2015 at 16:27

    Check! Enthousiast 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge