Body after baby #3

maart 7, 2016

Nog even en Jasmin is alweer drie maanden op deze wereld. In die drie maanden ben mijn zwangerschapsgewicht al bijna kwijt én begon ik vorige maand heel sportief aan 30 day shred. Maar vandaag moet ik opbiechten dat het eh afgelopen anderhalve week niet zo goed is gegaan. Wel pas ik weer een oude broek.. that’s about it.

enhanced-12137-1456512236-7.png

Ja eh dus, hoe ga ik dit uitleggen? Ik heb twee keer pizza gegeten en net iets te vaak gesnoept. Het brood heb ik bijna laten liggen (knap), maar dat komt ook omdat ik een beetje gevoelig ben geworden voor brood. Daarentegen vind ik crackers en dan voornamelijk knäckebröd helemaal de bomb (2004 belde en wilde dit woord terug).

Ook het water drinken is nog een issue, op werk gaat het wel goed maar op mijn vrije dagen vergeet ik soms te drinken en te eten. Hierdoor val je minder snel af, het is veel beter om vaste eetmomenten te hebben en meerdere maaltijden op een dag. Ik ben alleen als nieuwe moeder nog erg zoekende naar een ritme en lukt het dus ook niet goed om te eten. Ook is het bodieboost boek nog iets te vaak dicht gebleven, wederom ligt dat ook aan mijn vergeetachtigheid en ‘ik weet het vast nog wel’ mentaliteit. Ik heb serieus overwogen om een dietiste in te schakelen maar ben nog wel van mening dat ik het afvallen best ga volbrengen voor deze zomer. Het belangrijkste is dat ik weer bewust ga eten en sporten. Vanavond begin ik weer met 30 day shred, ook al is het slechts dat ik een week niet heb gesport wil ik toch even met level 1 beginnen. Ik zat al tegen level 3 aan maar na zo lang lui te zijn geweest bouw ik het gewoon weer op.

Mijn doel was om binnen drie maanden mijn motorpak weer te passen. DAT IS GELUKT! Oke ik ben wel streng voor mezelf met wat ik allemaal niet heb gedaan maar hey er zijn ook doelen bereikt. Ik pas mijn pak weer en zelfs Michel zijn gloednieuwe pak zit als gegoten. Ik kijk echt uit naar de ritjes die ik ga maken met de S1000RR. Heerlijk! Ook pas ik weer een broek die ik in mei 2015 de kast in bonjourde, shirtjes zitten al wel wat beter en ik ben ook zeker wat definitie in die afterbaby buik gaan zien. Er is dus ook wat positiefs gebeurt, ik moet alleen even weer de goede kant op worden gestuurd door mezelf. Wie weet komt dat ritme nu makkelijker nu ik weer aan het werk ben.

Wat ik wel moeilijk vind is dat ik voor volgende maand een bikini moet hebben, of een badpak. Ik smeer elke dag twee keer met Bio Oil maar tot nu toe zijn mijn ”tijgerstrepen” enkel wat lichter geworden, ik hoop dat er op een dag photoshop komt voor in het echte leven. Ik ga denk ik maar wat bikini’s en zo bestellen via internet, want van pashokjes en dat afgrijselijke licht word ik alleen maar depressief ;). Dan zie je ineens elke put, pukkel, bult en vraag je je af wanneer je word gevraagd voor de nieuwe Shrek film.

Mocht het binnenkort nog niet helemaal lopen zoals gepland dan ben ik van plan om 1 maand het online platform van Weight Watchers te proberen, ik lees er zo veel positieve verhalen over dat het vast wel wat moet uithalen toch? Ik vind het jammer dat het best kostbaar is wanneer je met het normale programma mee wilt doen, van dat geld kan ik namelijk ook 5 donderdagen naar yoga toe.. Iets dat ik afgelopen weken ook even ‘on hold’ heb gezet. Dat komt ook omdat ik weer moest werken en Michel de donderdagavonden bezig was met de auto’s. Geen probleem hoor, maar ik merk wel dat ik er aan toe ben.

Tot zo ver een update, waar broeken weer paste maar de weegschaal geen verschil aangaf. Op naar een (gezondere) nieuwe poging.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge