Blogrondje

april 2, 2016

Elke ochtend begin ik met het lezen van blogs en het kijken van video’s op YouTube. Zelfs wanneer ik vroeg op moet staan hoort dit bij mijn routine. Ik vind het gewoon heel relaxt om bij te ontbijten, op te maken en de dag mee te beginnen. Bij dezen een kijkje in mijn ‘blogrondje’. Sommige bezoek ik elke dag, andere een paar keer per week. Bloggen over blogs, blogception.

blogging-is-like-theatre-overly-attached-girlfriend-meme-300x278

Blogs

Little Wonder World – Manon heeft drie katten en zoontje Nilo, Bibian heeft twee kindjes waarvan de kleinste, Novelle, net een maandje ouder is dan Jasmin.Ik vind het leuk om de ontwikkeling van Novelle te lezen omdat ik het weer aan Jasmin kan koppelen en dan weet wat me nog te wachten staat of waarin Jas dan weer anders is. De artikelen van de dames zijn leuk geschreven en er komen veel onderwerpen aan bod. Ik haal er ook veel uit voor mezelf, dat komt omdat ze al ‘geoefend moeder’ zijn en ik natuurlijk ook nog veel moet leren ;). Daarnaast komen ze zelf ook gewoon leuk en spontaan over, zonder al te veel poespas en gewoon lekker nuchter. Daar houd ik wel van. De DM shoplogs zijn aanstekelijk, hierdoor sla ik zelf altijd net iets meer in dan dat ik uit mezelf zou doen. Oeps.

  

  
Beautylab – Serena is al jarenlang bekend met haar site Beautylab. Ik volg haar al sinds de ”Secretgarden” tijd. Haar blogt blijft boeien, wat ik vooral leuk vind zijn de uitgebreide artikelen over ingredienten en de DYI’s. Zo heeft ze me ook compleet overtuigd van Molecule 01 en moest en zou ik ‘m hebben. Lekker beïnvloedbaar haha. Haar zusje Larissa doet dezelfde studie als ik (Veiligheidskunde) dus ook die volg ik zo nu en dan via haar blog.

Laviesagista – Sanne is echt hilarisch op Snapchat dus als ik jou was zou ik haar ook zeker daar volgen, maar ook haar blog is leuk om te lezen. Ze was even oud als ik toen ze zwanger was van haar zoontje James en volgens mij scoren die artikelen nog steeds heel hoog. Ik vind ze in ieder geval aangenaam om te lezen. Maar als je écht even wil lachen moet je echt bij haar Snapchat zijn.

KellyCaresse – Kelly is echt heel anders dan dat ik ben maar juist dat maakt het ook leuk om een blog te volgen. Je krijgt toch een inzicht in iemands leven. Kelly heeft twee dochtertjes en is een heuse ‘mamablogger’. Maar schrijft ook over haar perikelen als ‘vrouw van’ en alledaagse dingen zoals het huishouden, lekkere recepten en persoonlijke artikelen.

LiveLifeGorgeous/2wmn– Oh ik vind Willemijn en Martine echt zo leuk. Al jaren volg ik LLG trouw maar hun blog 2WMN wint het op dit moment wel een beetje. Heerlijke artikelen die over het moederschap gaan (Willemijn is net als ik ook net mama geworden), over seks, lekkere gerechten (beide onmisbaar in het leven) maar ook voor wat zwaardere onderwerpen is er ruimte. Ik ben fan. Al helemaal nadat ik de dames vorig jaar bij de Meet & Shop heb ontmoet en Willemijn en ik beiden ”stiekem” zwanger waren. En die tassencollectie… dear lord. *kwijl*

  
Autogespot – Ik volg natuurlijk wel meer auto gerelateerde blogs maar favoriet is natuurlijk AG :). Kan ook niet anders, it run’s in the family haha. (Michel en zijn broertje Ruud hebben dit 11 jaar geleden opgezet).  Ik heb trouwens ook wel eens wat getikt voor Autogespot, onder andere over een event en een spot van de dag. Daarnaast ben ik ook elke Cars and Coffee hosted by Autogespot aanwezig, dus mocht je nog een keer willen meeten dan zie je mij 4 juni sowieso weer. Maar goed, wil je gewoon de dikste spots zien en het laatste autonieuws willen lezen dan moet je even een bezoekje brengen aan Autogespot.

  
  
Lindsayvallen – Al jaren volg ik Lindsay haar persoonlijke blog, ze schrijft mooie en openhartige artikelen, zo ook over haar dochtertje die te vroeg is geboren (tranen.. echt) maar posts ook een super humoristisch stuk a la (of over) Carry Bradshaw over haar mislukte dates, ex scharrels, CU2 lijstjes uit het jaar nul met beschamende antwoorden. Ik vind Lindsay ook gewoon een tof wijf, tijdens het 10 jarig bestaan van haar blog was ik te gast en ik heb echt een super gezellige middag gehad. Jup, Lindsay is echt eentje die je moet volgen.

  
YouTube

Vloggloss – Om de dag mee te beginnen. Volgens mij kent iedereen Mascha a.k.a Foefje wel? 

Enterpriseme TV- Ivana reist de hele wereld rond en vlogt hier over in het Engels, ze is van origine een Amsterdamse maar heeft recent de switch gemaakt naar Engels om zo meer kijkers te bereiken. Ik heb serieus 20 minuten gefascineerd naar een tour in de Albert Heijn gekeken die ze had opgenomen voor haar buitenlandse kijkers. Ze reist trouwens alleen en dat vind ik zo stoer, zou ik zelf echt niet durven.

  
Nikkietutorials – Tsja als iemand er voor zorgt dat je Nivea Aftershave op je zicht smeer dan heeft diegene toch wel een aardige invloed, ik kan alleen maar dromen over zulke goede make-up skills. Maar ben elke dag hard aan het oefenen hoor, stay tuned.

  
CarThrottle- Vooral hun ”10 things” video’s vind ik erg leuk qua bewerking, maar je merkt ook dat deze heren echt verstand hebben van auto’s en daar wordt elke petrolhead blij van. Heerlijke video’s met een Engels accent, fun fun fun. Ze hebben deze week de 1 miljoen abonnee’s op youtube behaald, wow!

  
Andere favorieten: daarwaseens.com (Olga is een lieverd), TheSelfHelpHipster (ook op Snapchat een aanrader, ik houd van haar humor), LifestyleLou (die katjes, de mooie foto’s en haar inrichting vind ik geweldig, ook is Milou recent moeder geworden van Faas), Lekker & Simpel (voor makkelijke en heerlijke gerechten), liefdevoorfotografie (super leerzaam), ByAranka, EliseJoanne, Lottelovesbeauty, BeautyCloud (die skills though) en natuurlijk NIVEX!

 

Wat zijn jouw favoriete blogs? Psst, doe je al mee met mijn winactie? 

  
 

1 Comment

  • Reply Simone april 2, 2016 at 15:41

    Lief dat je mijn blog ook noemt! Ik volg ook veel van de blogs/vlogs die jij dagelijks afloopt. Leuk om te lezen!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge