Wie is NIVEX?

Hi, welkom op mijn blog NIVEX.

Ik ben Madelaine, een 26 jarige ‘petrolhead on heels’ uit het bruisende Rotterdam.

DSC_5884-w

Foto door Thomas van Rooij

De liefde voor auto’s en motoren komt echt door mijn opvoeding. Als klein meisje ging ik met mijn vader mee naar de AutoRai en was ik idolaat van de Audi TT. Ik heb er zelfs hele werkstukken en spreekbeurten over gemaakt. De liefde voor alles wat pk’s en cc’s heeft is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Inmiddels rijd ik zelf ook auto en motor.

Het bloggen is iets wat ik al jaren doe. Vroeger schreef ik hele verhalen in Word, later kon ik mijn ei kwijt op het internet. Voorheen had ik een persoonlijke blog waarin ik vrijwel alles vertelde, maar waar ik de liefde voor auto’s en motoren niet echt kwijt kon. Vandaar dat ik een platform ben begonnen waarin ik drie aspecten van mij leven kwijt kan: cars, bikes, life. In maart 2015 ben ik begonnen met NIVEX, een anagram voor ”vixen” wat in het Engels weer een vrouwelijke vos is. Dat laatste heeft te maken met mijn meisjesnaam. Het is een beetje een nadenkertje, maar er zit dus een logica achter de naam. Inmiddels is NIVEX mijn eigen bedrijf en ben ik de eerste blogster in Nederland die ook het motorrijden (in combinatie met auto’s en lifestyle) omhelst. Dat is iets om trots op te zijn! Cars, bikes and everything nice.

Ik schrijf rij-ervaringen over: Opel, Yamaha, Suzuki, BMW, MINI, Ford en nog veel meer.

Madelaine in een notendop: ligt soms in de knoop tijdens yoga, is een echt tassenmeisje, moeder van Jasmin (december 2015), koffie koffie koffie, Rotterdamse in hart en nieren, houdt van een wijntje op z’n tijd, probeert Heel Holland Bakt na te doen (lukt soms), danst graag, wordt blij van nieuwe notitieboekjes en pennen, fotografeert zo nu en dan ook nog eens wat, kan zich uren vermaken met make-up, verder een echte petrolhead on heels. 

Het wagenpark bestaat uit een BMW 330i en een Ducati 848. Heeft zich vroeger vermaakt met M’s en is niet bang voor een rondje op het circuit.

IMG_2446

Madelaine in actie:

2 Comments

 • Reply Luc maart 4, 2017 at 16:17

  Hier kom ik zeker regelmatig terug! Leuk!!

 • Reply Ineke oktober 5, 2016 at 17:48

  Wat een leuke blog heb jij!
  Ineke onlangs geplaatst…Oooh Speedo oooh waarom?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.